Arhivă articole

Utiștii Nagy și Pop, în stagiu de pregătire cu naționala Under 16 a României!

Reprezentativa juniorilor născuți în anul 2005 se reunește astăzi, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, pentru un stagiu de pregătire. Tricolorii U16 coordonați la această acțiune de antrenorii Victor Ene, Iulian Cojocaru și Eugen Anghel vor disputa și două partide de verificare în fața a două echipe de club U17.

Printre cei chemați la lot se află și doi fotbaliști ai Academiei UTA. Vorbim desore Norbert Nagy (foto, fiul fostului fotbalist de Champions League al Aradului, Roland Nagy) și Rareș Pop. Ambii sunt mijlocași centrali, deși Nagy poate evolua la nevoie și în atac, având un fizic de invidiat la cei aproape 16 ani ai săi – 1,94!

Primele meciuri oficiale ale acestei generații vor avea loc în a doua parte a anului. România va întâlni Germania, Rusia și San Marino în calificările pentru EURO U17 din 2022. Pentru a merge mai departe la Turul de Elită, tricolorii trebuie să încheie grupa pe unul din primele două locuri sau să se regăsească între cele mai bune 4 echipe de pe locurile 3. EURO 2022 dedicat juniorilor U17 este programat să se dispute în Israel.

loading...
1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.