Arhivă articole

Cupa României la volei masculin continuă fără UVVG ProVolei AradTurneul Cupei României la volei masculin e în plină desfășurare la Cluj-Napoca și el va continua fără reprezentanta Aradului.

Ieri, UVVG ProVolei, care a fost – de altfel – singura divizionară secundă înscrisă în competiţie, a fost eliminată din primul tur, după ce a pierdut meciul cu „lanterna roșie” din A1, CSU Brașov. Chiar dacă scorul la seturi, 0-3, vorbește despre un succes clar al trupei de la poalele Tâmpei, ostilitățile au fost destul de echilibrate la: 19-25, 26-28, 26-28, atât cât a arătat tabela de marcaj la finele fiecărui set.

ProVolei a contat pe următorii jucători: Mascovits – antrenor-jucător, Moţ, Both, Csiszar, Bălulescu, Filipan, Flonta, Lovas, Creța, Timotity și Ciubotariu.

În celelalte meciuri s-au consemnat rezultatele: CS Știința Explorări Baia Mare – Steaua 3-1,”U” Cluj – CSS CNE LAPI SCM Zalau 0-3 și UV Timișoara – Știința București 1-3. Arădenii vor rămâne în județul Cluj, urmând a înfrunta, sâmbătă, pe CSM Suceava, în cadrul turneului cu numărul trei al serirei vestice din Divizia A2.

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.