UTA Arad

Adi Petre la UTA? Balint nu știe nimic și: „Avem un lot echilibrat numeric și valoric și nu cred că e cazul să ne aglomerăm”





Aseară, cosenzachannel.it scria cu subiect și predicat că Adrian Petre ar dori să se întoarcă acasă, la UTA. În acest sens, impresarul său, Cătălin Sărmășan, a solicitat rezilierea contractului pe care atacantul de 22 de ani îl are cu Cosenza, grupare la care arădeanul nu s-a simțit tocmai bine de la împrumutul de la FCSB.

Bineînțeles, la ora aceasta vorbim despre o posibilitate ca Petre să se întoarcă acasă, în acest sens mai existând și alți pași de parcurs, iar unul dintre aceștia ar fi acordul FCSB-ului pentru această mutare. Până una alta, Laszlo Balint a fost surprins să afle că impresarul Cătălin Sărmășan se zbate pentru revenirea lui Adi Petre în „alb-roșu”. „Cătălin Sărmășan este angajat al clubului UTA, este în conducerea clubului?”, a întrebat antrenorul arădean când a aflat de „speța” relatată de site-ul cosenzachannel.it

Mai departe, Balint a dat de înțeles că nu ar avea neapărat nevoie de întăriri  în atac. „Nu știu nimic despre solicitarea lui Adi Petre sau a agentului său să vină la UTA. Nu am pomenit nimic despre Adrian Petre, chiar dacă în ultimele zile am tot discutat împreună cu conducerea despre anumite posibilități sau variante de a mai întări lotul. În acest moment eu cred că avem soluții, avem un lot echilibrat numeric și valoric și nu cred că e cazul să ne aglomerăm. Într-adevăr, avem unele probleme la postul de fundaș stânga, dar ați văzut că acum Bustea a intrat acolo și a făcut un meci bun la Iași. Așadar, în acest moment, cel puțin legat de subiectul Petre, eu nu știu nimic. Nu vreau să comentez pentru că nu e un subiect pe care să îl fi analizat sau discutat cu conducerea clubului”, spune Balint.

Nici Alexandru Meszar nu a dorit să detaileze „subiectul Petre”, spunând doar că deocamdată nu se pune problema revenirii atacantului arădean la UTA. Un „no comment” am primit și din partea impresarului Cătălin Sărmășan, care este prins și cu alte mutări în fotbalul italian. Vă reamintim că perioada de mercatto se închide în Europa pe 8 februarie.

21 comentarii

  1. Cand a plecat in Italia pentru cateva mii de euro in plus pe luna am spus ca face o greseala. Acum ii va fi mult mai greu sa vina la UTA si sa joace pentru ca Antal,Hora si Roger sunt peste ce poate oferi Adi Petre la ora actuala.Pacat de el pentru ca a fost un jucator bun, dar vorba aceea” cum iti asterni asa dormi”. Petre trebuie sa renunte la pretentiile exagerate pentru ce poate oferi acum, sa o ia de la capat si daca are valoare o sa aiba salariu mare din nou.

    0
    0
  2. Mister din punctul meu de vedere faceti o mare greseala daca se poate si nu doriti sa il aduceti inapoi pe Adì Petre. Este un jucator tanar care a confirmat in tricoul UT-ei. Cu ce este mai bun Voinea sau Hora decat Petre?Cred ca nu ati inteles un lucru aradeni doresc la UTA jucatori aradeni deoarece acestia stiu ce inseamna clubul UTA pentru aradeni . Ce aveti o problema ca Petre este impresariat de sarmasan si nu de prietenul vostru Apostu. Nu uitati ca singuri jucatori vanduti de clubul UTA sunt impresariati de acest om . Pentru noi doar UTA conteaza dar pentru dumneavoastra ce conteaza mai mult?

    0
    0
    1. E un pic nuantata chestiunea. Sincer Adi Petre trebuia sa vina deja, innainte sa il ducem pe Voinea. Il inteleg pe Balint pe de-o parte. Pe de alta parte, cu infuzia de bani ce va sa vina dupa tranferul lui Man, ar merita sa il imprumutam pana in vara si poate dupa daca isi revine chiar sa se ajunga la o intelegere de transfer.

      0
      0
    1. Să vină Adi Petre este un atacant de careu pe care UTA nu are în acest moment despre valuoare lui este peste ce are UTA la momentul de față este o părere personală .Mult succes UTA-ARAD.

      0
      0
  3. Ar fi foarte bun Adi petre sa vină la UTA, e tânăr și rapid la fugă
    UTA are probleme în atac și avem nevoie de Adi petre la echipă

    0
    0
  4. Daca era a lui Apostu era deja la antrenamente. Asa nu-l vrea domnul Balint . Hai sa te vsd fi antrenor fa-l mare si vindeti-l din nou. Si nu cred ca ii trebuie un salar de 7000-8000 sau chiar 10000 euro cum au unii . Intr-o zi se va trezi si lumea si va vedea cat de atasat esti de ….banii aradenilor .

    0
    0
    1. Sa nu uitam ca a jucat la campionatul european u21 plus in danemarca si italia deci cu siguranta este peste ce jucatori avem in atac. Eu cred ca banii nu sunt o problema daca i-am dat lui klapan 5000 si nu a jucat nimic plus 3000 ii dam lui pleasca pentru a se antrena cu juniori eu cred ca petre daca vine va face mai multe decat acesti doi fotbalisti.

      0
      0
  5. Am mai multe intrebari domnului Balint:
    -lai sacrificat pe Miculescu in dauna lui Ioniță pe care lai dat afara ,pe Miculescu se puteau lua bani
    -Apostu este angajat al clubului?
    De ce se lucrează la Uta doar cu 1 impresar ?
    -de ce Rusu cu care la început a jucat cite ceva dar după acea nimic nu ați procedat la fel cu cum procedați cu Oroian și Miculescu
    -de ce pe Melinte și CIPRI Rus ii marginalizați ?ca nu sunt cu Apostu?
    Poate îmi răspundeți dar din postura de suporter aceste lucruri se văd dacă suntem atenți !

    0
    0
  6. Ar fi un transfer bun Adi Petre la UTA. Nu cred ca are pretentii exagerate si ar face treaba buna. Conducerea ar trebui sa ia serios in consideratie varianta asta.

    0
    0
  7. Nu cred ca este momentul sa te imbatosezi. Virf de careu nu ai toti sunt „creatori”. Uita-te cite goluri avem marcate. Daca conditiile va convin luati-l.

    0
    0
  8. Intre Adi Petre, Hora si Rus,…cred ca Petre ar fi cel mai bun…si cel mai tanar ( daca vine si confirma, UTA poate scoate bani pe el…pe Hora sau Rus…ce sa mai scoti ?).E doar o parere. Dl Balint prin afirmatia : „Cătălin Sărmășan este angajat al clubului UTA, este în conducerea clubului?”…cred ca a facut o greseala. nu dansul decide. Nu e cazul sa spuna ca jucatorii altui impresa nu sint bine veniti, Petre e aradean si a plecat de la UTA si nici nu e lege ca la UTA Apostu sa aiba exclusivitate

    0
    0
    1. Da deci avem cele mai putine goluri date in campionat adica suntem pe ultimul loc si mister ne spune ca el nu are nevoie de atacant.?‍♂️?‍♂️ E dubioasa treaba adica jucatorul isi da disponibilitatea iar noi nu il vrem pentru ca nu avem nevoie . Intrebare domnul Apostu este angajatul clubului? Eu cred ca au uitat cum se chiama clubul si ca UTA este al aradenilor si pentru aradenii . Vrem mai multi jucatori aradeni in echipa si il vrem pe Adi Petre la echipa . Cum vrem sa dispara multi “elefanti “care nu joaca deloc si ocupa un loc in prima echipa pe cand acel loc il poate lua tineri jucatori aradeni.

      0
      0
  9. Pai si daca ar accepta conducerea sa vina Adrian Petre, UTA, trebuie sa se desparta de unul dintre atacantii actuali, C. Rus, Voinea, Hara ori Buhaceanu !!! Eu nu zic sa nu vina dar eu imi aduc aminte cu ceva timp in urma ,cand dupa ce UTA. a promovat in liga1a in vara, UTA. i-a propus lui Adrian Petre sa vina , dupa ce Gigi Becali nu l-a mai vrut la echipa de niciun fel si el a refuzat-o pe UTA.,zicand ca, nu se pune problema ca, el sa vina si vrea in strainatate pt. a se afirma !!! Acuma, nu stiu dar Balint a dat de inteles ca, este prea tarziu !!!

    0
    0
  10. Din pacate Petre este jucatorul lui FCSB, a lui Becali, pina in 2024. A fost imprumutat la Cosenza in liga 2 pentru 50.000 euro pina in Iunie 2021 cu optiune pentru Cosenza sa-l cumpere definitiv pentru 450.000 Euro.
    Deci pretul lui Gigi Becali pentru a-l vinde pe Adrian Petre este 500.000 Euro, adica exact cit a platit el celor de la Esbjerg. Petre are un salariu lunar de 15.000 Euro, adica 180.000 Euro anual. Indiferent pentru ce echipa v-a juca Petre in urmatorii 3 ani Gigi Becali stie ca v-a trebui sa scoata din buzunar 540.000 Euro pentru salariul acestuia. Se pare ca Cosenza nu-l v-a cumpara definitiv pe Petre iar acesta se intoarce automat in curtea FCSB-ului. Prin inchirierea lui Petre la Cosenza, Gigi Becali si-a diminuat pierderile cu doar 50.000 Euro, dar este agatat frumos in cuier pentru restul de 540.000 Euro reprezentind salariul lui Petre pentru urmatorii 3 ani. Gigi Becali ca sa nu mai cheltuie cu reintegrarea si eventuala relansare a lui Petre la FCSB, v-a trebui fie sa scada considerabil pretul de vinzare sau ma rog pe cel de inchiriere a lui Petre sau amindoua si probabil sa astepte oferte pentru jucator pina la vara. Din pacate chiar daca UTA v-a incasa 600.000 Euro din transferul lui Man, nu-si poate permite nici macar sa-l inchirieze pe Petre care ar insemna 50.000+180.000=230.000/anual

    0
    0
    1. Primul cometariu obiectiv si scris cu punct si virgula , majoritatea nici nu stiu ce vorbesc fara suparare . Ar fi o tampenie ca jumatate din suma ce o primesti pe Man sa o investesti In Petre. Toate echipele ( exceptand FCSB si poate CFR-ul ) transfera jucatori liberi de contract , nimeni nu prea mai cumpara cu banii jos

      0
      0
  11. Mai bine UTA. sa stea in banca ei ca, nu isi poate permite sa ii dea atatia bani lui Adrian Petre , este prea scump pt. UTA !!! Este bine asa deocamdata cu acest lot de jucatori !!!

    0
    0
  12. Nu trebuie sa fii mare doctor in subterfugii,ca sa nu intelegi ca totul este o cacealma de genul tipic clanului mafiot Becali…Ei incearca sub orice forma,probabil,sa fenteze procentele de 11% care revin de la Dennis Man….Sper ca nu tine figura…Da!E bine venit Adrian Petre la UTA,chiar daca isi va schimba impresarul si va accepta statutul de reanimare,salarizare,etc,doar nu ar fi primul…In momentul actual,nu noi avem neaparata nevoie de Adrian Petre Tabarcea,ci el de UTA…Poate ca ii lipsesc mentorii care l-au propulsat,Tisza Bacsi,Profe Pacurar,Bogdan Onet…cine stie?Poate are nevoie de un „reset” mental…
    Repet!Grija mare,pentru ca este o intoxicare pentru pacalirea procentului de 11%,de la Man….
    Minti limpezi sa fie si de ce nu?,daca il va accepta si Mister Balint?…

    0
    0
  13. Revin scurt…Dupa ce un jucator a fost pe cai mari si intr-adevar SS Stratila l-a facut mare,prin cate pase de gol i-a oferit si nu numai lui,parca..pe undeva,atitudinea personala,i s-a schimbat total in aroganta,jignitor fata de noi,cativa care ne rupeam masinile spre Siria,la fiecare meci si am semnalat asta de pe atunci….Cred ca de aici a urmat decklick-ul,cu toate ca am indraznit sa cred,dupa meciurile bune,reusite la Nationala,ca la FCSB va face o figura frumoasa…Nu pot spune ca i s-au dat prea multe sanse,acolo nu exista rabdare,se cere direct performanta….Dar stiu bine un citat celebru,autor anonim:”Cand toata lumea spune ca esti beat,du-te si te culca”,deci exista totusi o cauzalitate…
    Eu i-as da o sansa,in conditiile puse de UTA,in rest…de urmarit!

    0
    0
  14. Desigur fumigene lansate pe site-ul lui Cosenza care ar vrea probabil sa economiseasca ceva bani din chiria anuala de 50.000 euro pe care trebuie sa o achite FCSB-ului, daca Petre s-ar desparti de ei in iarna aceasta si nu la vara asa cum este prevazut in contractul de inchiriere al jucatorului. Ca sa scape de povara salariului lui Petre, este clar ca Gigi Becali v-a trebui sa scada masiv pretul de vinzare sau poate chiar sa-i rezilieze amiabil contractul, asfel incit jucatorul sa devina liber de contract. Banuiesc ca asta nu se v-a intimpla pina in toamna (functie de cerere si oferta pe care Gigi o asteapta inca). Daca printr-o minune Petre v-a deveni liber de contract si ar dori sa se intoarca la UTA si sa negocieze un contract nou, sint sigur ca Meszar si Balint i-ar intinde o mina de ajutor. Deocamdata UTA nu-si mai poate permite ca in acest retur „de foc” sa plateasca bani multi pentru jucatori nepregati sau iesiti din forma sportiva, alfel risca retrogradarea.

    0
    0
  15. daca vine si A.Petre acasa chiar ca putem sa facem lucruri frumoase!
    Trebuie sa incepem inca din seara asta si sa invingem Dinamo!
    Am fost pe stadion la ultima victorie a UT-ei ,marcator tatal fostului utist TUCUDEAN!HAIDE UTA,una dintre Campioanele Provinciei!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button