UTA Arad

Revine Adi Petre la UTA? Conform italienilor de la Consenza, impresarul tânărului atacant le-a cerut să se întoarcă acasă





Presa din Italia susține că Adrian Petre vrea să revină la UTA. Atacantul de 22 de ani împrumutat de FCSB la Cosenza, în Serie B, nu s-a impus în „Il Calcio” şi este dispus să revină acasă, în culorile clubului la care s-a format.

Cosenza este dispusă să rupă contractul de împrumut, deoarece arădeanul nu a marcat nici măcar un  gol în 9 apariții oficiale în Peninsulă, însă rămâne de văzut dacă FCSB-ul va accepta mutarea. Gigi Becali spera ca Petre să confirme în Italia, iar gruparea de Serie B să plătească 500.000 de euro pentru un transfer definitiv în vară.

Potrivit cosenzachannel.it, Cătălin Sărmășan, impresarul lui Adrian Petre i-a informat pe cei de la Cosenza că jucătorul şi-ar dori să plece şi ar vrea să revină în Liga 1, la UTA Arad. În tricoul echipei pe care nu odată a declarat că o iubește, Petre a marcat 31 de goluri şi a reuşit două assist-uri în 41 de jocuri oficiale în campionatul ligii secunde. De altfel, în urma acestor cifre înregistrate în special în sezonul 2016-2017, danezii de la Esbjerg au decis să plătească o jumătate de milion de euro pentru fotbalistul arădean.

După ce a promovat cu „delfinii” în prima ligă daneză, Petre a fost inconstant în evoluții, dar chiar și așa FCSB a mizat pe el în februarie 2020. La gruparea bucureșteană  a marcat 3 goluri în 16 meciuri, iar Gigi Becali nu a mai avut răbdare cu el și l-a cedat în vară la Consenza.

Dacă, până la urmă, va reveni la UTA, probabil Adi Petre va trebui să-și reducă din pretențiile salariale, fiind evident că formația arădeană nu poate oferi banii din Italia.









9 comentarii

  1. Dacă vine la Uta, Uta ar fii a 3-a echipa în acest sezon, din câte știu eu are voie sa joace la 2 echipe și sa fie legitimat la 3 echipe în decursul acestui sezon

    0
    0
  2. Mai in glumă, mai serios, ar trebui să cam dea el bani ca să joace la noi.
    La UTA ar găsi un mediu propice ca să-și revină, sunt 100% sigur că Gyuszi + staff-ul l-ar transforma intr-un fotbalist curat intr-un timp record. Plus că ar reveni acasă, aproape de familie, prieteni.
    Așa că, Adiță, lasă pretențiile de fotbalist mare dacă vrei incă o șansă, poate printre ultimele, să-ți repui cariera pe o pantă ascendentă.

    0
    0
  3. Dacă vine Adi Petre, vom avea doi jucători cu viteză foarte bună!
    Are timp să se pregătească și va intra când va fi complet integrat.
    Faptul că iubește UTA, își va pune amprenta într-un mod pozitiv asupra jocului UTA-ei.
    Cristi Păcurar ( fostul lui antrenor la copii și juniori) va colabora cu Gyuszi și Adi va fi un mare câștig pentru FAMILIA UTA!

    0
    0
  4. Regulamentul este schimbat,are voie sa se legitimeze si la al treilea club,intr-un an competitional!

    0
    0
  5. Cred că ciobanul împreună cu Sarmasan impresarul lui petre vor să mai ciupeasca din procentul de 11 % din transferul lui Man la parma, dar Meszar nu e prost!

    0
    0
  6. Adi Petre intoarcete acasa UTA are nevoie de un atacant de valoarea lui iar el are nevoie de UTA pentru a reveni la forma din liga 2 cand juca acasa. Dar ar veni ar fi un mare castig pentru echipa plus este aradean.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button