Arhivă articole

Calvin Ali Tolmbaye, noutatea iernii la Curtici!Puse în gardă de conducerea AJF că pe 20 martie sunt așteptate din nou pe gazon, echipele de Liga 4-a au demarat pregătirea de iarnă. Liderul Victoria Zăbrani mai așteaptă puțin, căci rata infectării cu COVID în comună este de peste 3%, dar vicecampioana ultimei ediții s-a dezghețat cu un prim antrenament.

Frontiera Curtici are și o noutate importantă la nivel de lot. Este vorba despre Calvin Ali Tolmbaye (34 de ani), care ultima oară a evoluat pentru Crișul în Liga 3-a, dar care – între timp – a început și o carieră profesională. Fostul fundaș al celor de la UTA sau Mioveni ajunge lângă alți fotbaliști consacrați ai „vameșilor”, precum Norbi Varga, Alin Gligor, Alin Mihai sau Dumitru Copil.

Așadar, Radu Anca va avea de gestionat un lot cu destule nume importante pentru o clasare la vârf în mini-campionatul ce va da următoarea participantă la barajul de promovare din partea județului Arad. „Deocamdată, mergem pe două antrenamente pe săptămână, dar în curând trecem la trei, plus un joc amical. Prin venirea lui Calvin sunt acoperiți sută la sută la capitolul seniori, în schimb mi-aș mai dori un junior. Asta și pentru că ne-a părăsit Alex Crișan. Profităm de terenul nostru bun, de baza pusă la dispoziție de orașul Curtici și vrem să ajugem cât mai pregătiți la ora primului meci oficial după un an de pauză”, susține tânărul antrenor al Frontierei.

Programul de amicale e bătut în cuie doar pentru luna februarie, respectiv: UTA 2003 (13), Progresu Pecica (17), CS Beliu (20), Victoria Zăbrani (27).

0
0
loading...

Un comentariu la articolul: “Calvin Ali Tolmbaye, noutatea iernii la Curtici!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.