Arhivă articole

Sântana s-a reunit fără trei nume importante din vechiul lot și a „infuzat” mult sânge proaspătChiar dacă protocolul pe sănătate nu a fost încă modiificat la nivelul fotbalului amator, prim divizionarele județene au speranța că din 20 martie vor intra din nou pe teren pe puncte. Chiar președintele FRF, Răzvan Burleanu, a spus că se va bate pentru cauza fotbalului mic, așa că lucrurile par să intre, încetul cu încetul, în normal.

Echipele arădene din Liga 4-a încep să strângă rândurile după luni întregi de vacanță forțată. Unirea Sântana este una dintre grupările care și-a manifestat dorința să reînceapă campionatul în orice condiții, chiar și cu obligativitatea testelor PCR. În acest sens, „roș-negrii” își văd de treabă începând de luni, sub comanda lui Mihai Roșca. Acesta a condus primul antrenament în nocturnă, având și câteva noutăți la nivel de lot: Raul Caba (Șimand),  Cristian Politic (revenit de la Olari), plus juniorii din propria pepinieră: Randu Ardelean, Paul Moț, Vlad Nedelcu, Ionuț Micici și Beniamin Trif.

Sunt și trei nume importante care s-au despărțit de „uniriști”. Radu Popa a rămas la Cermei, în Liga 3-a, Casian Maghici a agățat ghetele în cui și se va axa pe antrenorat, iar Gabi Parlapan a plecat în Germania. „Ne mai dorim cel puțin doi fotbaliști, un atacant și un fundaș central. Deocamdată, ne pregătim la Sântana, dar dacă vor începe lucrările de construcție a noii baze ne vom muta la Caporal Alexa și Olari. Rămâne de văzut dacă vom putea juca acolo și în campionat, dacă nu vom apela la cei de la Curtici sau Pâncota”, a spus Cătălin Puia, managerul grupării din Sântana.

CS Ineu (6 februarie), Zăbran (13 februarie), Pecica (20 februarie), UTA U17 (27 februarie), CSM Deva (6 martie) și CS Ineu (13 martie) sunt adversarii din amicalele iernii pentru Sântana.

amicale: 6 februarie Ineu, 13 februarie Zăbrani, 20 februarie Pecica, 27 februarie UTA U17, 6 martie Deva, 13 martie Ineu

ne pregătim la Sântana, când vor începe ne mutăm la Caporal Alexa și Olari care au nocturnă, unde poate vom și juca oficial, dacă nu Curtici sau Pâncota

 

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.