UTA Arad

Utistul Antal a reușit cel mai rapid gol stagional din Casa Liga 1!





UTA a început excelent meciul de la Clinceni și a marcat după numai 27 de secunde de la primul fluier al lui Horia Mladinovic. Vorobjovas a pasat lung, Liviu Antal a scăpat printre Jutric și Patriche, a trecut mingea pe sub portarul Vâlceanu și a trimis în plasă. A fost chiar prima reușită în tricoul arădenilor pentru fostul atacant al celor de la Zalgiris Vilnius.

Cu această reușită, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc devine cea mai rapidă marcatoare stagională. Hamidou Keita, de la Botoșani, deținea recordul celui mai rapid gol, din etapa a 18-a, în succesul echipei sale (4-0) cu Dinamo. Alexandru Cicâldău (gol după 1,22 minute în Craiova – Gaz Metan 3-1, etapa a 12-a), Florin Tănase (gol după 1,50 minute în FCSB – Viitorul 3-0, etapa a 2-a), Dzenan Zajmovic (gol după 1,54 minute în Poli Iași – Gaz Metan 1-4) și Cristea (gol după 2,04 minute în FCSB – Hermannstadt 5-0, etapa a 8-a) sunt ceilalți fotbaliști care au spart repede gheața în partidele din acest sezon al Casa Liga 1.

Din păcate, UTA deține și un record negativ, acela al celei mai dure înfrângeri a campionatului: 0-6, cu Astra Giurgiu, în ultima etapă a turului.









5 comentarii

  1. Ce sa-ti mai facă un arbitru slab ,dacă dai 3 ?? Daca era 0-0 ? Vorbim de 11 m . S- a muncit mereu în club ,dar tot mereu nu se vedea concret. UTA ,spre Guines-book gol rapid ,se pare că recordul e pe la 15 secunde ,a doua că face ,,avere” cu punctele de afara și a treia . Primul dinte dăruit unui arbitru de cel nevinovat. Deocamdată ,UTA ,nu a avut noroc de propriul teren. Dar de avion ,are din belșug !!! FELICITARI și la MAI MARE !!!

    0
    0
  2. Specialiștii care comentează pe aici ar trebui să își ceară scuze lui Balint! Aradul nu merită un astfel de om! A demonstrat că iubește UTA, altfel era demult plecat. Hai, UTA!

    0
    0
    1. Usor ca nu e chiar asa. Iubeste Uta iubeste banul . Usor . O fi avand calitati dar are si o gramada mare de defecte . E genul Pancu Miriuta Pustai si multi altii care merge pe gsi ca putem . Putem ce facem la antrenamente . Si acolo lasa de dorit .

      0
      0
      1. Ma da’ Eugen asta e mare caracter, domnule ! El nu iubeste banul, face totul din suflet…ce mai, mare caracter ! Ronaldo si Messi ar eclipsa in fata sa, pe toti i-ar eclipsa cu caracterul sau curat si perfect !

        0
        0
  3. Fiind o țara libera și democratica EUGEN&comp are “drepturi”, dar oare are și OBLIGAȚII pentru “echipa” utista?
    Și aici ma refer la abonament, bilete virtuale samd.
    In societatea zilei de azi aproape totul se rezuma la BANI, însă întreaga ECHIPA UTISTA(staff-ul, echipa managerială, jucatori și altii care nu se văd in lumina reflectoarelor), ar trebui sprijiniți cum putem fiecare…
    Un mare BRAVO, atât domnului BALINT un antrenor citit pe care îți place sa îl asculti la Interviurile date posturilor de televiziune,cât și jucătorilor, indiferent de rezultat(VICTORIE sau înfrângere) pentru mine unul contează cel puțin deocamdată felul in care purtați echipamentul acestei echipe!
    Cu suporterii pe stadion cred ca am fi reușit sa avem la zestre cel puțin 6 puncte in plus la zestrea actuala și atunci sa vezi …
    Îmi doresc din suflet ca aceasta echipa sa continue munca începută încă mult timp de acum înainte și cu siguranța o sa ne scoateți in strada!
    HAIDE UTA, HAI ARADUL!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button