UTA Arad

Prime (de obiectiv) doar în caz de play-off la UTA: „Acest club nu-și poate propune doar salvarea de la retrogradare”





Prezent în calitate de spectator la meciul dintre Academica Clinceni și UTA, Bogdan Apostu a atacat câteva subiecte din „bucătăria internă” a grupării arădene. Impresarul hunedorean e implicat activ în proiect prin aducerea jucătorilor de care Laszlo Balint are nevoie.

Nu mai departe de transferurile din această iarnă, respectiv lituanianul Vorobjovas, rusul Shlyakov, brazilianul Roger jr și Liviu Antal au adus un plus evident în jocul „roș-albilor”, care au ajuns la 10 puncte cucerite din 18 posibile de la începutul returului. Chiar cei patru au pus din plin umărul la succesul de ieri (3-0), contra ilfovenilor lui Ilie Poenaru. „Personal, mă bucur foarte mult pentru băieți, pentru că 95% din jucătorii UTA-ei sunt reprezentați de mine, plus Gyuszi Balint. Rezultatul vorbește despre de la sine despre acest meci, dar mă bucur și că echipa se exprimă din ce în ce mai bine. Dincolo de rezultate, exprimarea echipei e consistentă meci de meci și cred că UTA a pierdut nemeritat ambele partide din acest retur, cu FC Argeș și Dinamo. Au fost și niște probleme de arbitraj, dar asta este o altă discuție”, a spus Apostu la finalul meciului dintre Academica și UTA.

Jucătorii „Bătrânei Doamne” au prime importante în caz de victorie la fiecare meci, dar bonusul de obiectiv se ia doar pentru o clasare în Top 6. „Poate pare ciudat pentru momentul din vară, când UTA venea din Liga 2-a, însă niciunul dintre jucători nu are vreo primă pentru evitarea retrogradării. Știind ce înseamnă UTA, acest club nu-și poate propune doar salvarea de la retrogradare, așa că toți fotbaliștii au prime doar pentru accederea în play-off. Să dea Dumnezeu să fie acolo și e clar că-și vor merita banii. Dacă UTA se va califica printre primele șase echipe ale campionatului poate fi considerată o performanță chiar istorică pentru o echipă nou promovată”, mai consideră Bogdan Apostu.

Ca și antrenorul Laszlo Balint, impresarul a confirmat faptul că transferul lui Vitor Bruno la UTA nu a căzut definitiv. Vorbim despre fundașul stânga portughez de 31 de ani, care în stagiunea 2015-2016 a evoluat pentru CFR Cluj.

 

17 comentarii

  1. „Știind ce înseamnă UTA, acest club nu-și poate propune doar salvarea de la retrogradare, așa că toți fotbaliștii au prime doar pentru accederea în play-off. Să dea Dumnezeu să fie acolo și e clar că-și vor merita banii. Dacă UTA se va califica printre primele șase echipe ale campionatului poate fi considerată o performanță chiar istorică pentru o echipă nou promovată”, mai consideră Bogdan Apostu.
    Aceasta este atitudinea potrivită pentru un asemenea brand!
    Forza UTA !!!

    0
    0
  2. Asa sa fie , UTA. trebiuie sa ajunga acolo unde ii este locul ,pe locul inaltei performante !!! Ma bucur foarte mult ca, GYUSZI le-a insuflat jucatorilor in minte ,ce inseamna UTA ARAD, o echipa lrgendara a fotbalului Romanesc , o echipa galonata,o echipa cu mare rezonanta pe plan National si International, o echipa cand spui ARAD, toate gandurile duc la UTA ARAD ,o bijuterie a orasului de care Primarii care vin la putere , NU AU VOIE SA NU TINA CONT DE ACEASTA ECHIPA !!! Pacat ca, nu se implica mai multi oameni foarte potenti DIN ARAD !!! Cu toate ca, nu o sa fie usor nici cu Hermastandt ca de altfel cu toate echipele din liga1a, UTA. trebuie sa sparga buboiul ghinionului si sa castige in fata sibienilor !!! VA UREZ MULT SUCCES BAIETII !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
    1. tu citesti printre randuri. Omul spune clar ca echipa nu are bonus pentru evitarea retrogradari dar daca ajunge in play-off exista stipulat un bonus finaciar. La o echipa care se respecta acestea sunt bonusuri de performanta.

      0
      0
  3. Am vazut un interviu zilele trecute lui valer blidar si spunea ca nu investeste in fotbal deoarece nu ii plac oamenii care sunt in fotbal. Poate daca ar exista un proiect mare la UTA poate ar veni alaturi de echipa si nu numai el .

    0
    0
    1. Nici vorba!Domnul Valeriu Blidar a spus clar si raspicat ca nu este interesat..Totusi,a avut un moment bun,cand jucatorii lui Trica s-au dus in audienta si dansul i-a ajutat….Nu poti sa-i bagi mana in buzunar,unui om…Nu vrea si punct!
      Nu cautam aici scuze,nu este cazul…Este elocventa clara cand un primar nu intervine pentru sport,ba mai si taie fonduri….Iti fac niste facilitati legale,bineanteles,dar vezi ca avem o singura UTA…Si UTA inseamna Arad!
      Atat de simplu ar fi,la cate firme si multinationale au primit terenuri,incat este strigator la cer….
      Atentie mare,repetitiv scriu….Marea Britanie va interzice sponsori de genul case de pariuri,se aliniaza si tarile scandinave,care au zapada 7-8 luni/an,dar joaca fotbal si nu de panarama(scuze pentru expresie)….Asta doar asa,ca un mic amanunt…Hmmm….

      0
      0
      1. In Marea Britanie s-a discutat si se va mai discuta despre interzicere, insa nu s-a luat inca nicio decizie si nici nu e sigur ca se va lua vreuna.

        0
        0
  4. Poate daca se face mai multa transparenta la club si suporteri vor sa cumpere si actiuni si sa dispara atletico si sa fie doar UTA ca academie poate mai multi oameni s-ar apropia de echipa

    0
    0
  5. Ar fi de foarte mare ajutor echipei un fundas stanga deoarece Simo este cam depasit de evenimente iar rusul Evgeni este la baza fundas dreapta si ar fi bine sa ramana in banda dreapta chit ca am vazut ca se descurca super bine si in banda stanga.

    0
    0
  6. Dacă există o dorință arzătoare de a se accesa primele de obiectiv, cu multă muncă, determinare și inteligență, trebuie să învingem următoarele 4 etape (cu Sibiul, Chindia, Botoșani și Mediaș).
    După Mediaș, urmează CFR, FCSB, Craiova, Sepsi și Astra (unde trebuie să ne arătăm adevărata valoare), meciuri extrem de grele, cu adversari foarte puternici.
    Numai mâine nu-i poimâine și vom lega două victorii consecutive, după care sperăm că vom fi constanți în victorii, pentru că am arătat că avem valoare.
    Jucați fotbal de plăcere și vom ieși victorioși!
    Forza UTA !!!

    0
    0
  7. Fotbal,doar din placere,nu prea cred ca mai exista la nivelul ligilor 1-2,poate pe niste interese…Nu mai exista echipe de fabrici si uzine,scosi din productie,cu anumite facilitati..Ma rog..asa era pe atunci….
    In zilele prezente,interesele sunt altele la cei care spun ca doar din placere…
    Unii nu au contracte,oferte si nu vor sa-si piarda vremea,gen Adi Popa Rusescu,Tanase,Tamas(acea categorie de brand denumit de catre mine,ELEFANTI),etc….dar mai sunt si altii,si din pacate aici il incadrez si pe Adrian Petre,la categoria resuscitari…macar ca el are o varsta buna si este constient ca se intoarce la closca,de unde se poate eventual relansa…Depinde doar de el….Ma bucur si o spun la modul serios!

    0
    0
    1. Giro, ia spune sincer, n-ai fi vrut si tu sa fi avut o cariera in fotbal, asa ca si Rusescu, de exemplu, si apoi sa fii numit si tu ELEFANT de altii ca tine ? Erai tu o pacoste pentru societate ?

      0
      0
  8. Fotbal,doar din placere,nu mai exista demult…Branza e pe bani!Cu mici exceptii,baietii care se aduna pe la Bendea,Marginean,AMC…Cei care se aduna pe acolo si joaca niste miute…Jucatori,jurnalisti si ce nume de fosti fotbalisti,etc…Asta inseamna „din placere”….
    Eram copil….Imi aduc aminte de acele turnee de sala,de iarna,la Polivalenta,cu UTA,Corvinul Hunedoara,Sportul Studentesc,CFR Timisoara,POLI TM cu sala ,tribunele, absolut pline pana la refuz,era sarbatoare in Arad…Doar Cenaclul Flacara mai reusea sa umple Polivalenta…Cum au trecut anii acestia,peste noi,suporterii???

    0
    0
  9. Bucuria reușitei unor scheme de joc exersate la antrenamente,satisfacția că poți efectua creativ și eficient anumite acțiuni, face parte din plăcerea de a juca fotbal și ajută enorm la creșterea încrederii în sine.
    Dacă joci fotbal cu plăcere (ca de altfel, în orice domeniu de activitate), vei avea și mult mai mari șanse de reușită.
    Cu Academica Clinceni am văzut această plăcere, cel puțin în fazele golurilor.
    Desigur nu se mai joacă fotbal doar de plăcere, există și satisfacții materiale (pe lângă cele spirituale) care pot fi și mai substanțiale în momentul în care UTA termină cele 30 de etape pe un loc de PLAY OFF.
    În mintea fiecărui „actor” din teren trebuie să fie întipărit un singur obiectiv: PLAY OFF!
    Forza UTA!!!

    0
    0
  10. Cred că m-ai bine d-nl Balint să vă orientați spre un jucător tânăr de perspectivă decât de un jucător pe final de carieră .că și clubul până la urmă să vândă ceva trebuie obligat nu poate sta numai pe bani primăriei a sponsorilor și din vânzarea biletelor. Mult succes echipei Utei și al stafului tehnic.

    0
    0
  11. ”Oamenii trăiesc în comunitate în virtutea lucrurilor pe care le au în comun, iar comunicarea este modalitatea prin care ei ajung să dețină in comun aceste lucruri” (John Dewey).
    Nu poți avea succes fără o excelentă comunicare în teren, așadar dragi fotbaliști ai UTA-ei, comunicați în teren (tot timpul) și câștigați!⚽⚽⚽

    0
    0
  12. Deci v-ati liniștit! La UTA nimeni nu a venit pt interes propriu, sa faca o afacere din comisioane, ci din interes colectiv.. Sa intre in play-off sa ia prima! Aaa ca mai gresesc!? Daca ar sta pe bancă, nu ar greși! Și asta cu sa moara capra vecină, Atletico și numa capra UTA sa trăiască e cam … rommaneasca! Toti vrem să câștigăm, sa lucram, sa facem afaceri, sa facem bani …. dar cu bun simt!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button