UTA Arad

În sfârșit respiro: UTA are 9 zile la dispoziție să se pregătească de vizita Botoșaniului!





„Bătrâna Doamnă” mai are trei meciuri din circuitul de forță început pe 15 ianuarie. Echipa arădeană, ca de altfel și colegele sale din Liga 1, au jucat tot la 3,4 zile distanță și așa se va întâmpla și în următoarea săptămână. Un program mai lejer au formațiile ce au ieșit deja din Cupa României, dar nu e cazul „roș-albilor”.

Așadar, UTA o înfruntă duminică, de la ora 13,30, pe FC Hermannstadt la Arad, după care călătorește la Cluj, undă dă peste divizionara secundă Universitatea, în cadrul optimilor de finală ale Cupei. Meciul de pe Cluj Arena începe la ora 17,15. Joi sunt vineri sunt zilele în care Laszlo Balint și colegii săi din stafful tehnic al arădenilor au timp să pregătească deplasarea de la Ploiești, cu Chindia Târgoviște, din cadrul rundei cu numărul 23.

De abia apoi, utiștii vor avea un respiro, căci LPF-ul și televiziunile i-au mai programat în Liga 1 de abia luni, 22 februarie. E ziua în care pe arena „Francisc Neuman” ajunge FC Botoșani, una dintre cele 6 formații pe care Hora și colegii săi au bătut-o acasă în acest campionat și care de ieri a ajuns pe loc de play-off (5). Confruntarea va începe de la ora 17,30.

Se vând deja biltele virtuale cu Hermannstadt

Revenind la meciul de duminică cu sibienii lui Ciubotariu, clubul a scos deja la vânzare bilete virtuale. Astfel, suporterii arădeni au ocazia să îşi arate încă o dată ataşamentul faţă de culori şi echipă club chiar dacă nu pot fi fizic alături de favoriți pe arena „Francisc Neuman”. UTA e pe locul 8, în Liga 1, la doar trei puncte distanţă de zona de play-off. Puteți achiziționa tichetele virtuale de AICI

FOTO: prosport.ro

4 comentarii

    1. Cu scuzele de rigoare fata de Lucian si Calin,nu fac reclama aici altor site-uri dar stiu ca se inteleg bine.Intra,te rog pe Aradon.Acolo gasesti situatia descrisa de catre colegul lor de breasla,Leo Sfara!
      Succes!

      0
      0
  1. Poate n-ar fii o idee rea sa legam vreo 2 amicale in aceasta perioada cu echipe de Liga 2-a in incercarea de a cauta, omogeniza, optimiza, cristaliza formule de echipa. Parerea mea, D. Rusu pare a se simti din ce in ce mai bine cu Simo, Buhacianu in partea stinga. Problema este ca Simo trebuie avansat la mijloc fiindca Shlyakov face mai bine faza defensiva ca fundas stinga. Viteza lui Buhacianu il recomanda pentru jocurile din deplasare, atit pe stinga (Cluj) cit si pe dreapta (Clinceni). Deocamdata Roger Jr pare momentan, cel mai prolific in careul de 11 m, lovitura de cap bine plasata din preajma careului mic la Iasi, decisiva pentru golul victoriei inscris de Cipri Rus la Iasi, si golul din interiorul careului la Clinceni.

    As zice ca trebuie umblat inca, la o formula de mijloc „cistigatoare”.

    In spate, nu este deloc intimplator ca sintem echipa penalizata cu cele mai multe penalty-uri din Liga 1-a. Erico trebuie sa iasa de acolo, poate incercat intr-o pozitie avansata, Petre si Erico atacanti de forta ? Nu stiu, trebuie incercat, experimentat.

    Albu in aparare, asta ar fi pozitia lui naturala unde se simte cel mai bine? Asta cel putin pina cind putem transfera sau promova unul sau doi fundasi centrali pina in vara.

    Deci inca munca multa la gasirea unei formule optime de echipa cu relatii de joc naturale pe care este greu sa le descoperi si sa le pui in valoare in conditiile in care trebuie sa joci meciuri oficiale din trei in trei zile. De asta cred ca in acele 9 zile de pauza ar fi foarte util sa experimentezi diverse formule de echipa in cele trei compartimente si cine stie, poate descoperi citeva optiuni / alternative promitatoare de incercat in meciurile oficiale.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button