Arhivă articole

„Sămădăii”, egalați de două ori de bihorenii de la CAO! Moisă: „Ritm bun, implicare totală!”

Două dintre divizionarele terțe din vestul țării s-au întâlnit pe sinteticul din Salonta pentu a-și verifica potențialul cu o lună înainte de reluarea meciurilor pe puncte. Bihorenii de la CAO (locul 3 în seria a 10-a) au fost gazde pentru cei de la Gloria Lunca Teuz Cermei, clasați pe poziția a 8-a în C8.

Sămădăii au condus de două ori pe tabelă, dar au fost de fiecare dată egalați. În minutul 17, fundașul Alex Sabău (foto) a înscris direct dintr-o lovitură liberă de la 23 de metri , stabilind și scorul pauzei. La reluare, arbitrul a văzut henț la intervenția în careu a lui Ivan, iar Letan a marcat de la punctul cu var. Mateucă a avut o bară înainte de a-i pasa lui Bodri, care a trimis de la 16 metri în vinclu, pentru golul de 2-1 al Cermeiului (min. 65). Rotaru și Țurcanu au avut și ei două situații bune de a marcat, dar scorul final avea să fie 2-2. Cel care a marcat a fost Torok, după un contraatac al echipei sale (min. 78).

Din această săptămână, la Cermei a revenit și portarul Victor Gârlea, ultima dată la Ghiroda, de acum stafful tehnic al sămădăilor mai căutând un fundaș central și un vârf cu experiență. „Meciul a avut un tempo excelent pentru etapa de pregătire în care ne aflăm. Și suprafața sintetică ne-a permis să facem un joc bun de construcție, dar și să dezvoltăm contre rapide. Implicarea băieților a fost totală, atitudinea lor, bună, sunt mulțumit. Mi-aș fi dorit să fim și mai pragmatici la câte ocazii ne-am creat, dar eu zic că vom începe să marcăm și mai mult pe măsură ce înaintăm cu pregătirea”, a spus Flavius Moisă, antrenorul principal al cermeianilor.

Acesta i-a folosit pe: Gârlea (46 Deak, 67 Miclean) – Ivan (67 Rotar), R. Iuga (67 I. Pop), Al. Sabău, Stoianovici – Al. Lazăr (46 Salka), S. Popa (60 Ursoi) – L. Bodri, Mateucă (67 Mocan), Șimăndan (67 Țurcanu) – R. Popa (67 Catanzariti).

Miercuri, Gloria Lunca Teuz Cermei întâlnește tot o formație de Liga 3-a din județul Bihor, CSC Sânmartin, iar sâmbătă dă piept cu conjudețeana Șoimii Lipova.

0
0
loading...

Un comentariu la articolul: “„Sămădăii”, egalați de două ori de bihorenii de la CAO! Moisă: „Ritm bun, implicare totală!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.