UTA Arad

Balint, după un nou rezultat insuficient acasă: „Avem jucători care au jucat foarte multe minute, forma sportivă e destul de slabă”





UTA  nu scapă de blestemul meciurilor de pe teren propriu nici în compania celor de la Hermannstadt, situați în plină zonă fierbinte a clasamentului Ligii 1. Noutatea ar fi că arădenii nu au mai pierdut, așa cum s-a întâmplat la ultimele apariții pe „Francisc Neuman”, cu FC Argeș și Dinamo.

Deși a condus din nou, la fel ca și la meciul cu piteștenii, „roș-albii” nu au reușit să țină de rezultat și chiar au riscat să mai încaseze un gol la cum s-a jucat în ultimele 20 de minute. Pe de altă parte, Miculescu a lovit bara la ultima fază a meciului, așa că Albu, respectiv Mayoral au fost singurii marcatori de azi. „

Laszlo Balint a pus rezultatul nesatisfăcător pe seama uzurii apărute după cele 7 meciuri oficiale disputate în 22 de zile de elevii săi. „Deja avem jucători care au jucat foarte multe minute într-o perioadă foarte scurtă de timp și atunci forma sportivă este una destul de slabă. Intervine și riscul de accidentare, nu avem timp, călătorim foarte mult, practic și asta s-a văzut. Am jucat miercuri, duminică în condițiile în care venim după o perioadă încărcată. S-a văzut că nu am putut să punem presiune, n-am putut să împingem construcția către careul advers, practic am suferit foarte mult din acest punct de vedere. Chiar și așa, am deblocat jocul cu acea fază fixă și le-am spus băieților că trebuie să avem foarte mare grijă la fazele fixe, în apărare, dar să fim foarte atenți și determinați la fazele fixe, în momentul în care atacăm. Chiar dintr-o fază fixă am fost egalați…asta e povestea acestui joc. Punem un punct pentru noi și unul pentru Sibiu, sunt două puncte pierdute. Asta e, vedem ce se mai întâmplă în continuare, important e să rămânem focusați pe părțile pozitive, pentru că au fost destul de multe”, a spus antrenorul arădenilor la finele disputei cu Hermannstadt.

UTA are treabă și în Cupa României, miercuri, în optimi, pe terenul Universității Cluj. „Trebuie deja să ne concentrăm la meciul de Cupă pentru că vine foarte repede. Practic noi mâine plecăm, iar avem o deplasare destul de lungă, avem obiectiv clar calificarea în faza următoare. Le luăm pas cu pas și să vedem ce putem să obținem din următoarea deplasare din campionat”, a mai precizat Balint.

Doar șapte puncte a cucerit „Bătrâna Doamnă” pe teren propriu în acest sezon și nu mai puțin de 21 în deplasare.

27 comentarii

  1. N-a iesit nici de data asta. Am remarcat doar un comentariu al comentatorului cu privire la gazon. „In toamnă a fost sfintit de un preot ortodox, acum au adus un preot catolic. Mai bine ar aduce o echipă care se pricepe la gazon sa facă ceva cu el.” E clar, fără discutie, că acest gazon e problema.
    Meszar, faceti cumva si schimbati-l voi. Poate va ajută ceva sponsori. Cu gazonul asta pierdeti puncte pe bandă. Jucatorii n-au stabilitate deloc.
    Gyuszi, victorie la Cluj!

    0
    0
    1. Cum Baronul a fost evreu eu as duce si un rabin sa sfințească suprafață de joc. Dar într adevăr de unii profesioniști avem noi nevoie ptr gazon. Cat de idioți sa fi, ma refer la autorități, ca să pui gazon cu aceeași firma care și a bătut joc de Arena Națională și de stadionul din Craiova? Ireal.

      0
      0
  2. L-am apreciat pe antrenorul Balint in liga 2!Dar de cind ești in liga 1 cauți numai motive ,arbitri ,terenul,conducerea etc
    Nu am dorit sa ma exprim aici ,dar asta cu călătorim foarte mult ma scoate din sarite
    Domnule Balint călătorești doar cu avionul ,domnule Balint cea ce nu cred ca se întîmplă la mai mult de 10% din echipele din liga1
    Pai noi arădeni plătim taxe și impozite ,tu ești doar pe avioane și te plingi,vezi doamne ca echipa e obosita din cauza aceasta !
    Sa fim serioși !
    Sper sa nu îmi ștergeți comentariul !

    0
    0
  3. asta ii am prins iarasi o zi proasta singurul lucru ce nu mia placut nu am vazut agresivitate in joc si de ce roger..jr a jucat atat de defensiv domnule balint trebuie sa ai sange in instalatie sant cativa jucatori ce fac figuratie ce ar fi sa le blocati un pic primele si salarile sa stie pentru ce au de muncit nu sa stea pe teren si sa vina bani

    0
    0
  4. Bla bla bla, adevărul că trenul este prost e adevărat dar să spui că te dezavantajază e o mare prostie, păi domnule antrenor păna acum ați jucat și pe terenuri bune dar unde ați văzut că UTA a controlat vreun meci, toate echipele ne înghesuie în propriul careu iar dacă pune puțină presiune pe noi luăm gol. Noi jucăm un fel de țurcă făra nici un fel de logică în joc, nu putem lega două pase, doar întâmplare chiar și când dăm gol. Cred că pentru câțiva jucători pălăria ligi 1 e prea mare cum ar fi Neluț Roșu, Vali Buhăcianu, Ioan Hora, Melinte, Ilie, Vali Miculescu. Acești jucători fac figurație în teren și mai sunt și alții. Dacă meciurile sunt prea multe eu zic să nu vă mai prezentați la unele dintre ele.

    0
    0
    1. „… păi domnule antrenor păna acum ați jucat și pe terenuri bune dar unde ați văzut că UTA a controlat vreun meci, toate echipele ne înghesuie în propriul careu iar dacă pune puțină presiune pe noi luăm gol.”

      La Pitesti, Voluntari, Iasi ?

      0
      0
  5. Miki, oricât s-ar stradui, nu pot. E mai bine un pic decât pe gheață pe gazonul asta. Nu mai criticati echipa, pur și simplu nu pot sta in picioare. Nămol „curat!”

    0
    0
  6. Acestea sunt meciuri de terminat în picioare la jucători ,iar la noi de ochii pe ceas. Frecventa partidelor e mai rea că în Cupe Europene. Și așa cine iese valid din meci ,nu se știe dacă mai joaca peste trei zile. Fără să facem reproș ,e un punct ,dar un punct aproape de alta năzbâtie. Astăzi am avut parte de cifra 4 ,cu bune și rele. Am luat un punct ,dar cat patru !! Am luat 4 la joc dar am scăpat neînvinși. Vorbim puțin și de cei 4 din atac . Oroian sigur de schimbare ,anonim pe dreapta. Antal mai izolat și mai greu de găsit ca. Cipri Rus .Roger pe tot terenul numai la gol nu. Denis Rusu travaliu și limpede într-o formulă oarba. 4 inși într-un exil amar. Cine sa dea gol ?? Albu și Erico ,care pupandu-se asistata golul adversarului. Nu e rezolvată deloc problema unui mijlocaș ordonator. Atât se poate acum și suntem înțelegători. Ce sa mai zicem de gazon?? Numai timpul uscat îl face fezabil.

    0
    0
  7. vechiul gazon era mai bun de 1000 de ori decat asta dar asta ii sa gandit bine domnul falca cum sa mai bage niste bani in buzunar el cu gasca lui de la pnl rusine

    0
    0
  8. Cu asemenea suporteri senzaționali, UTA ar trebui să zburde pe teren.
    La vizionarea meciului se vor revedea foarte multe greșeli cauzate în special din lipsa de informare și comunicare din teren.
    Acasă suntem obosiți și în deplasare suntem odihniți?
    Ce bine că următoarea etapă (după meciul din cupă) vom fi iarăși odihniți și vom învinge în deplasare pe Chindia.
    HAI UTA!

    0
    0
  9. E bine că nu am pierdut un meci cu o contracandidata la retrogradare, ar trebui schimbat terenul acum până nu se joacă cu suporteri, cum a schimbat si craiova si acum au teren ca masa de biliard, sunt si firme unguresti in apropiere care ati vazut ce terenuri au facut la szeged. Meszare faceti cumva, știu…e proprietatea primariei, dar dacă nu vor ei faceți voi din banii pt Man, faceti un credit, sau din dreptirile tv dar faceti cumva că e rușine acel teren pt brandul UTA si pt orasul Arad!

    0
    0
    1. Stai linistit emil ca nu vor face nimic de mult am zis de stadion si gazon si am dat si exemple cum au facut alti ca sa aiba gazonul bun si nu se va face nimic. Daca primarul care este sa zic asa seful stadionului vine cu Explicatiile alea aberante atunci crezi ca primaria va face ceva? Am spus si voi spune tot timpul stadionul a fost al echipei UTA arad si trebuie restituit clubului doar asa vom avea gazonul bun si un stadion fara probleme .

      0
      0
  10. Nu inteleg schimbarea lui Vorobjovas. S-a accidentat sau a fost menajat de Balint din cauza cartonasului galben. Din momentul inlocuirii lui s-a dereglat toata linia mediana. A fost omul care a dat siguranta la mijlocul terenului si a facut foarte multe recuperari dand posibilitatea mijlocasilor laterali si celui central sa construiasca faza de atac. De asemenea, linia ofensiva n-a mai functionat deloc din momentul intrarii lui Hora si retragerii lui Roger la mijloc. Se pare ca brazilianul se simte mai bine ca atacant. Schimbarea lui Oroian cu Rosu,(care desi talentat mi se pare putin visator si din aceasta cauza nu este conectat permanent la joc), nu a adus un plus echipei. Acest meci se putea castiga.

    0
    0
  11. Schimbați antrenorul,poate ne vom bucura și noi de victorii acasă. Deja e prea penibilă treaba. În două etape Argesul va fi peste noi în campionat,ei nu sint oare noi promovați domnule antrenor??? Cînd vei vorbi oare și despre neputința ta Balint?

    0
    0
  12. Schimbandu-i pe Vorobjovas si pe Rusu Balint i-a scos pe singurii care mai pasau cu Roger. Daca la asta mai adaugam si problemele fizice, interminabile ( Albu, Antal, dupa Tomozei si Hora) este limpede ca UTA nu a putut decir,,,,sa bubuie.Nu il inteleg pe Balint, Ai 1-0 si la corner…nu aduci toata echipa in careu. Daca la asta mai adaugam si intrarea modestilor Rosu ( nu tin minte un meci bun al acestuia), a lui Miculescu , a lui Hora,si a lui Melinte…trebuie sa ne multumim cu egalul. Desigur Kovacs a gresit si pentru ei si pentru noi, dar UTA a terminat sufocata in careu…acasa si din nou pare paralizata cind conduce, stoperii intra in panica, bubuie la disperare, si joaca supersimplist, ( tare, in fata. sau afara). Repet ce am spus de multa vreme, Balint este incapabil sa faca joc de constructie. UTA nu poate continua asa,…cind se termina norocul ( victoriile, afara, in ultimile minute ) jucand asa , la Arad, doar Dumnezeu ne mai poate ajuta. Nici un atacant nu poate marca daca nu i se aduce mingea in fata portii, dar UTA ajunge rar , acolo, mai ales…la faze fixe.

    0
    0
    1. Totul e penibil balint de cand a venit pandemia sa schimbat foarte mult inteleg ca jucam la rezultat si orice punct conteaza dar nici chiar asa pe noi nimeni nu ne batea acasa si acum nu mai batem noi pe nimeni. Aveam un joc frumos de posesie sa dominam adversarul si chiar am facut meciuri foarte bune si cu goluri multe. De cand a venit pandemia a schimbat strategia ne aparam ca sa nu luam gol si daca dam gol suntem fericiti doar ca eu cred ca nu merge asa intradevar suntem la mijlocul clasamentului dar pe termen lung vom pierde. Suporteri pana la urma sustin echipa dar doresc si ei sa vada echipa ca joaca daca nu cand se va deschide stadionul nu va veni nimeni ca sa sustina echipa chiar daca este in prima liga.

      0
      0
  13. Nu inteleg de ce sunt unii nemultumiti si exagereaza cat pot ,legandu-se de acest rezultat de 1-1 ? Stati putin domnilor ca, UTA., baietii nu au jucat singuri pe teren !!! Au jucat cu o echipa a sibienilor foarte solida si foarte determinata pt. foamea de puncte pe care o au . Pai ce, urmatorul meci care a fost intre Gaz Metan si Chindia Tgv. a fost o partida mai buna ? Din contra UTA. a jucat destul de bine pe un teren greu de controlat mingea. Cei care contesta acest rezultat de 1-1 un rezultat just pt. ambele echipe, le recomand sa intre ei pe teren s-au sa antreneze ei in locul lui GYUSZI !!! FORTA UTA ARAD !!! BRAVO BAIETII !!!

    0
    0
    1. Domnu’ Nelu…nu intelegi ce spunem…, nu se contesta rezultatul de 1-1, …ca puteam si pierde. Se contesta jocul slab. Swe mai contesta un antrenor incapabil sa organizeze , la Arad un joc…decent. Sa stii ca de 16 meciuri acasa ( 3 in play off+ 13 in prima liga) UTA are …doar o victorie

      0
      0
  14. COSMINE !!! Hai mai ca, nu au jucat baietii asa de slab , au jucat binisor pe un teren destul de greu si sa joci atatea meciuri din 3 in 3 zile este destul de greu cu deplasari lungi, accidentari etc !!! Acestia sunt jucatorii Cosmine , jucatori care joaca cu devotament ,care dau ce-i mai bun din ei si o fac destul de bine chiar daca ,una este calda si alta rece !!! Stiu ca, se vrea mult mai mult de la ei dar eu zic ca, pt. o nou promovata, UTA. noastra sta destul de bine !!! Vine meciul de cupa si GYUSZI ar trebui sa mai si odihneasca cativa dintre jucatori pt. ca , vine meciul cu Chindia Targoviste un meci la fel de greu in care imi pun mari sperante ca, UTA. va scoate cel putin un meci egal la Ploiesti !!! Iti doresc sanatate si HAI UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!! HAI BAIETII si sa FIM ALATURI DE EI SI LA BINE si la RAU !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  15. Domnul Nelu cu tot respectul ,nu ii mai țineți partea domnului “MARE” antrenor.Am avut 10 puncte avans in liga 2 și am așteptat pana in ultima secunda sa promovam .Apoi doi la mâna :comparați condițiile Uta-ei de anul trecut :mare favorita la promovare ,banii la zi ,deplasări cu avionul și ale celor de la Clinceni sau Juventus București in anii promovării acestora și lejeritatea cu care au DEFILAT prin liga 2 …Domnule Nelu dacă va place ca am dat un șut pe cadrul porți in minutul 44 și acela pardon de expresie s-a c..at cioara pe el pana a ajuns in careu atunci îmi pare rău cum vedeți fotbalul .Uta așa slab nu a jucat niciodată de cât ma uit la ea .Și dacă nu as tine cu Uta nu a-s viziona meciurile ei nici dacă as primii bani pt ca efectiv acest antrenor este mediocru și echipa nu poate arată mai mult sub comanda sa decât niște rezultate obținute norocos ..Va rog mai uitati-va pe statistici și vedeți “performanțele” Uta-ei ..Numai bine și o seara buna !!!

    0
    0
  16. FLOKI, cu tot respectul dar, astia sunt jucatorii pe care ii avem,buni rai cum spui tu , asta este !!! Crezi ca, alte echipe din liga1a joaca mai bine ? Nu toate meciurile sunt lapte si miere, totusi baietii fac eforturi deosebite pt. a juca cat mai bine, locul 10 in clasament cu 28 de puncte este destul de imbucurator pt. o nou promovata !!! Bineanteles ca ai si tu dreptate prin unele lipsuri ale echipei dar chiar si asa baietii sunt de laudat . In ceea ce priveste GYUSZI, eu nu ii iau parte dar totusi cu acest om UTA. a obtinut 28 de puncte !!! Pai daca o luam asa, orice antrenor are si realizari mai putin bune si mai bune !!! Va urez multa sanatate si HAI UTA. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button