Arhivă articole

Edi Gafencu își pregătește intrarea în Glory Kickboxing în compania lui Cardoș, fighterul arădean și-a făcut cadou de ziua sa propriul club – Blitz Gym!

Evenimentele din viața și cariera lui Eduard Gafencu se succed pe repede înainte. Nu degeaba porecla „fighterului” arădean este „ The Blitz”, căci dincolo de loviturile sale rapide, neprevăzute, Edi urcă treaptă după treaptă. Pe 23 octombrie, după ce l-a bătut pe Alexandru Ianțoc la Gala „Dey Grand Prix Colosseum”, Gafencu și-a cerut iubita de soție, pentru ca de la începutul acestui an să afle că este dorit în cel mai mare circuit profesionist de Kickboxing, Glory. Din motive obiective, arădeanul și-a încheiat colaborarea cu antrenorul Sorin „Pantera” Tănăsie, dar și-a deschis noi oprtunități și și-a înființat propriul club – Blitz Gym.

Actele sunt proaspete, astfel că se poate spune că de ziua sa, adică azi, Edi Gafencu și-a făcut cadou un club, pe care, deocamdată, îl susține alături de tatăl său și bunul său prieten, Denis Rusu. Antrenamentele le-a demarat de la începutul lunii ianuarie apelând și la ajutorul lui Arnold Nagy, nimeni altul decât antrenorul „greului” Marius Munteanu. Edi ajunge zilnic la NRG, cea mai bine dotată sală de kickboxing din vestul țării, unde lucrează specific cu Nagy, promotor al școlii olandeze, dar face și destule sparringuri cu elevii acestuia. Sala de forță Atletic VSA de la Polivalentă, terenul din Bujac și aleile din pădurile de lângă Arad sunt celelalte locații în care arădeanul se pregătește pentru anul ce-i poate aduce consacrarea defintivă în  Kickboxing.

Pe 25 februarie, la Sala Polivalentă din București, Edi își face încălzirea pentru „Glory” în compania unui sportiv care s-a bătut acolo. Este vorba despre sătmăreanul Anghel Cardoș, pe care arădeanul îl va înfrunta la ediția a 23-a a „Colosseumului” în limitele categoriei 77 de kilograme. Va fi unul dintre cele zece meciuri ale galei din Capitală, pe care iubitorii sporturilor de contact o pot urmări chiar la localul deschis de Edi Gafencu pe Strada Grigore Alexandrescu 7A, Biltz Cafe.

Francezul Doumbe îl așteaptă Gafencu în Glory

Eduard Gafencu a împlinit chiar astăzi 28 de ani și a sărbătorit prin…antrenamente. Gândul că va lupta în „Glory” îl motivează ca pe nimeni altul, doar acolo se bat cei mai buni dintre cei buni, Rico, Badr Hari sau singurul român până la intrarea arădeanului, Benny Adegbuyi. La categoria sa, Edi l-ar putea întâlni și pe excentricul francez de origine cameruneză, Cedric Doumbe, care se autointitulează „The Best” și și-a apărat deja centura de campion de șapte ori. E și el neînvins în cariera sa precum arădeanul nostru, care totalizează 13 victorii la profesioniști, 9 prin KO.

2
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.