UTA Arad

Chindia – UTA se joacă la Buftea, unde elevii lui Săndoi nu au pierdut în acest retur





Într-un târziu, cu mai puțin de 48 de ore de la primul fluier al deplasării cu Chindia Târgoviște, utiștii au aflat unde trebuie să se prezinte pentru meciul din  cadrul etapei cu numărul 23. Fiindcă ploieștenii le-au închis ușa arenei „Ilie Oană”, dâmbovițenii au căutat o altă locație pentru a-și disputa jocul cu arădenii și au ajuns din nou la Buftea. Pentru că au anunțat LPF-ul cu mai puțin de 7 zile înainte, târgoviștenii aveau nevoie și de acceptul adversarilor de pe Mureș, care a venit și acela. Acum „oficialii” UTA-ei caută pe repede înainte cazare în București, căci, inițial, credeau că vor ajunge la Ploiești pentru jocul din acest weekend.

Nu e prima oară când Chindia își dispută meciurile de pe teren propriu la CNAF Buftea. Chiar în primele etape din acest an, elevii lui Săndoi au remizat cu Iașiul (1-1) și au bătut-o pe Chindia (2-1) în județul Ilfov, după care au urmat două eșecuri, 0-1 și 2-3 cu CFR Cluj și FC Botoșani pe cocheta arenă din Ploiești. Fără Laszlo Balint, confirmat infectat cu coronavirus, dar și Bustea (pozitiv și el), Vorobjovas (suspendat), Peteleu (fără carte verde încă), Tomozei și Voinea (accidentați), UTA va călători pe calea aerului mâine seară la București, pentru ca sâmbătă, de la ora 14,30 să dea piept cu Chindia, singura echipă pe care a învins-o pe teren propriu în acest sezon.

 

19 comentarii

  1. Cărțile alea verzi parcă le duc cu tractorul. Păi, normal ar fi ca în momentul semnării jucătorului să fie și cartea verde trimisă. Cine poate explica procedura legală cu cartea verde?
    Bine că joacă la Buftea si nu la Călărași. Oraș mai rău pozitionat nu găsești.

    0
    0
  2. ireal cica liga profesionista ..ce echipa cum a luat licenta pt liga 1?inseamna ca stadionul motorul e un fel de san siro pe langa ce rahaturi au aia pebla bucale buftea etc..rusine.frf si liga lmprofesionista pt.amatorism

    0
    0
  3. Nu mă asteptam să ne elimine descultii ăia de la u cluj! Dar cu Ilie si Melinte cred că ne bate orice echipă de la liga a doua! Ar trebui eliberate câteva locuri la UTA, primul pe listă Ilie , apoi Miculescu, Roșu, Tomozei , Melinte, Isac, Cipri Rus, 7 jucatori de maxim liga a doua care nu ajută echipa cu nimic, doar Rus a fost util la Botosani si Iasi, dar acum este si cam pufos si tigarile i-au afectat conditia fizica

    0
    0
    1. Daca tot nu mai jucam in cupa am putea aduce un fundas central cam de valoarea lui benga sau erico si sa-i lasam pe melinte si ilie sa doarma linistiti acasa la ei. Noi sa nu-i deranjam pe ei iar ei la fel pe noi. Ai uitat de rrumbullaku simo si de hora care la fel la cati atacanti avem am putea scapa linistiti de unu doi.

      0
      0
  4. „Nu contează unde, contează cu cine!”
    Vom învinge Chindia, să mai ștergem din dezamăgirea din Cupa României.
    Sperăm că vom vedea în teren FAMILIA UTA, cu cei mai buni fotbaliști (cei care sunt sănătoși și valizi) pe posturile lor și că Adrian Petre va marca și va aduce victoria, deorece a arătat că știe și poate!
    Vom sărbători după meci din două motive :
    1. astăzi e ziua de naștere a lui Adrian Petre – La mulți ani cu multe realizări la UTA!
    2. vom pleca cu 3 puncte la Arad!
    Forza UTA !!!

    0
    0
  5. Bun in primul rand vreau sa-i urez si eu la multi ani lui Adrian Petre iar in al doilea rand as vrea sa castigam la buftea dar va fi foarte greu deoarece peteleu nu va juca si in locul sau joaca rrumbullaku simo care stim cu toti cum joaca si sper ca si miculescu de data asta va sta pe banca de rezerve ( poate este obosit si nu vrem sa-l epuizam bagandul pe teren) in rest terenul ar trebui sa fie ok si sa speram ca mister va reveni cat mai repede. Pentru noi doar UTA conteaza. Bafta la buftea

    0
    0
  6. Echipa învingătoare – Balauru( Iacob, dacă s-a recuperat), Shlyakov,Erico,Benga,Simo(va fi ajutat și de Erico și Benga),Vali(Antal),Isac(Roșu),Albu,Denis Rusu,Adrian Petre, Roger Junio.

    0
    0
  7. Ai uitat sa pui pe lista si pe simo rrumbullaku si hora. Ar fi cazul ca Apostu sa caute un fundas central cam de valoarea lui Benga si Erico iar pe melinte si ilie sa nu ii mai deranjeze cu prostiile noastre ca trebuie sa puna osul la batai si sa joace fotbal. Ar trebui sa-i lase sa mearga acasa asa noi nu ii deranjam pe ei iar ei nu ne deranjeaza pe noi. Iar despre hora cred ca avem cam multi atacanti daca scapam de unu doi nu se supara nimeni. Plus ca mai avem un jucator care cam ia bani degeaba si el este Voinea. Sa vada si ei ce inseamna sa-ti bati joc de meseria pe care o faci. Am mai spus si acum il citez pe balint fotbalul nu asteapta pe nimeni si trebuie in fiecare minut si meci sa arati ca meriti sa fi la acest club.

    0
    0
  8. Alo conducerea seminati cu paraschiv ce mai asteptati e dun baiatul vreti sa vina alti sa il cumpere dati afara pe hora si voinea si aduceti-l pe paraschiv mai are 6 luni de contract plus ca sa interesat de UTA de la bodea si copaci.

    0
    0
  9. Pentru UTA,varianta Buftea este mult mai buna decat Ilie Oana,chiar daca sunt anumite costuri in plus,aici referindu-ma la timpul convenabil calatoriei…
    Cam cunoastem situatia…Clubul,conducerea, face eforturi din rasputeri pentru ca echipei sa nu ii lipseasca nimic….
    Cred ca ar fi timpul,ca si echipa sa raspunda cu echitate,cel putin la fel…la acest si unic capitol,sunt repetenti si nu atat fata de cei care se ocupa,ci si fata de noi,suporterii…
    Chindia,nu are nici o vina,ba dimpotriva….Pacalita mereu de un primar,ca si ai nostri,la cei doi ma refer….Faraone si Bibi….
    Si noi ne-am perindat pe la Siria,o lunga,nesfarsita perioada,parca…dar acolo am avut o primire buna,un gazon pe care multe echipe de Liga I-i nu il au nici in ziua de astazi,despre gazonul FN,nu mai spun…
    Nu stiu ce apartenenta politica are primarul din Siria,nici macar cum se numeste dansul,insa tot ce pot sa spun este faptul ca trec destul de des prin Siria si se vede de pe Marte,ca este gospodar si comuna arata curata,aranjata….Respect!
    Am citit astazi in presa,un dialog virtual intre un suporter UTA-ist si primarul ales Bibart…Jenant….Omul nu l-a jignit cu absolut nimic,doar niste intrebari si a primit niste raspunsuri de tip comunist,militenesc….
    Asta este….Asta s-a votat,asta este replica..:-((((

    0
    0
  10. in sibiu sunt multi suporteri ai utei,eu unul tin cu uta din anul1979 aveam 9 ani si am fost trup si suflet pt acaesta echipa mai ales la greu.le spun la baieti sa aiba incredere in ei si so lase cu caderile psihice cand sunt in teren sa fie profesionisti si mult tupeu,bafta.

    0
    0
  11. Problemele nu vin de la conducere,ci ei aduc pe cei doriti de catre staff,mereu….,respectand doleantele,dandu-se peste cap sa semneze cu doritii..Ma ia cu ameteli la cate un Rosu,Hora,Antal,care se uita doar la contul bancar,gras,la timp…Inacceptabil lipsa de incapacitate…. Absolut sterili…
    Spital si regenerare,pe niste cheltuieli fara rost, inclusiv pentru Voinea,cu care consider ca s-a avut suficienta rabdare…Ajunge rabdarea si sustinerea….,chiar daca este gratis…..Roumpulaku viseaza la selectionare Albania
    Cat despre concurenta pe posturi,cel putin Melinte si F.Ilie,nu au nici o treaba cu realitatea,sunt pe alt maidan….din alt film…de comedie,total depasiti….Stan si Bran….Melinte este o relicva trista,pe care il pune in fund orice junior,incisiv,pe banda…Total depasit,s-a vazut…Ilie nu are nici o treaba cu fotbalul,nici macar prieten cu fotbalistii nu poate fi…Este si el norocos,picat la UTA,din greseala….Astia trebuie dati afara imediat,fara regrete….Punct!

    0
    0
  12. Frământări și mai mari pentru antrenor la jucătorii fara randament. Luați pe un cuvânt de onoare ,pe un CV și ăla prăfuit ,jucătorii ,,balast” vor și ei să ajute ,nu pot fi bănuiți numai de oportunism. Realitatea dură ,marginalizează și ar opta pentru statut de rezerva. Și aici trebuie valoare și munca și puțini înțeleg. Clubul nu poate rupe imediat un contract Apoi și antrenorii nu gonesc imediat jucătorii ,cu ei de multe ori se reintilnesc pe la alte echipe. Numai antrenorul știe și vede parametrii la jucător. Cum ne înșelăm și noi se mai înșeală și antrenorul. Balint ,și eu ,cu mai mulți suporteri țineam de Melinte în dauna lui Seroni. Un Seroni cu greșeli și el dar cu șapte suflete ,fata de nici unul a lui Ilie !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button