UTA Arad

Costreie se dă jos din pat pentru meciul Chindia – UTA, „centralul” a mai arbitrat două victorii ale gazdelor în Liga 1





Chindia Târgoviște și UTA joacă în cadrul etapei a 23-a a Ligii 1 acasă…la arbitrul Sorin Costreie. „Centralul” de 31 de ani domicilează chiar în comuna Buftea, acolo unde este programat și meciul de mâine, de la ora 14,30. Până acum, Costreie a mai condus doar două partide la nivelul primului eșalon, încheiate cu rezultate similare, 2-1. Pentru FC Argeș în disputa cu Voluntari și Gaz Metan, în confruntarea cu Poli Iași.

Tânărul arbitru a mai fluierat-o o singură dată pe „Bătrâna Doamnă”, în sezonul promovării în Liga 1. În noiembrie 2019, arădenii au făcut 0-0 cu FC Argeș, chiar la Pitești, acum ambele echipe evoluând în primul eșalon.

Ilfoveanul îi va mai avea oaspeți, mâine, și pe colaboratorii săi, Sebastian Gheorghe (din Suceava) și Marius Marchidanu (din Brăila). Rezerva vine și ea din Moldova, de la Galați, în persoana lui Adrian Cojocaru. Arbitrii vor fi notați de bucureșteanul Nicoale Mavrodin.

Misiunea delegației de mâine nu va fi deloc una ușoară, mai ales că târgoviștenii și arădenii se numără printre cele mai dezavantajate echipe de către arbitri de la începutul returului. „Noi, din teren, simțim altfel lucrurile, poate și din cauza domnilor arbitri care nu ne lasă să ne spunem punctul de vedere în teren. Este puțin deranjant să primești cartonaș galben când vrei să spui ceva, pentru că apoi nu mai poți spune nimic, deoarece îl poți primi pe al doilea. Greșeli de arbitraj sunt, au fost, și vor mai fi. Dar, noi trebuie să ne vedem de joc, chiar dacă arbitrul dă ceva împotriva noastră. Noi trebuie să jucăm atât împotriva adversarilor, cât și a arbitrilor. Noi sperăm că mâine, cu Chindia, vom avea un arbitraj bun, sperăm să nu le dăm noi vreun motiv să ia vreo decizie împotriva noastră”, a precizat Alexandru Albu, ultimul marcator al UTA-ei în Liga 1, în 1-1 cu FC Hermannstadt, la Arad.

7 comentarii

  1. Clar! Iar au pus gand rau UTA-ei. Nu a fost etapa sa nu fie furt la drumul mare. Asa zic unii. Eu cred ca au fost greseli, dar uneori si UTA a fost avantajata. Dar alea nu le vedem.
    Parca vad ca da gol Costreie pt Chindia, din pasa tusierului??
    #arbitridepeMarte

    0
    0
    1. Ia numara greselile,dar numai alea grave sa vezi de cate ori am fost avantajati si de cate ori nu:dar nici nu trebuie sa mai cauti cea mai clara dovada e nr de penaltiuri date vs primite.

      0
      0
    2. Cand raportul loviturilor de la 11 m este de 1-8 …nu prea poti spune multe despre avantaje din partea arbitrilor . Sincer in tot campionatul asta imi aduc aminte de doar 3 decizii in favoarea noastra ( iertati de un penalty in deplasare cu Dinamo , gol ofsaid cu Botosani , gol refuzat Sibiul etapa trecuta ) , dar cele in defavoarea noastra m-ar prinde ora de somn pana le-as insira

      0
      0
  2. Si daca sunt 10 penalty-uri corect acordate, unde e problema?
    UTA, mai ales pe teren propriu nici nu are cum sa primeasca 11 metri la cat de rar ajung jucatorii in careul advers.
    Nu va mai tot victimizati atata!

    0
    0
    1. Nu se victimizeaza nimeni , vorbim realitatea, dar daca ai vazut toate meciurile noastre ( ceea ce nu cred ) , ai fi vazut ca jumatate dintre ele au fost de cel putin 50%-50% , dar noi am avut de-a lungul campionatului cel putin 3 faze clare de 11 m ( recunoscute inclusiv de specialisti TV ) , dar suntem inca mici la acest capitol . Nu mai vb de cartonase rosii primite aiurea. Si da…ne plangem de faze litigioase judecate cu masuri diferite de catre arbitri , majoritatea impotriva noastra . Ca si asa toti il huiduim pe MM Stoica , dar omul stie cand si cum sa actioneze daca i se pare doar ca arbitri faulteaza FCSB-ul

      0
      0
  3. Vorbim realitatea, zici. Daca intrebi un suporter al altei echipe despre arbitraj, el va vorbi tot despre realitate. Numai ca realitatea lui, sau asa cum o vede el.
    Greseli de arbitraj au fost, sunt si vor fi. Totdeauna echipa suporterului X e cea mai defavorizata. Si evident ca exista si o sumedenie de interese in spatele acestor greseli.
    Unii doar asa ceva viseaza. Echipa e perfecta dar de vina sunt: arbitri, gazonul, ploaia, seceta, lipsa suporterilor in tribune( de parca celelalte echipe au stadioanele arhipline).
    Hai UTA! Faceti uitata maine prestatia penibila de la Cluj Napoca!

    0
    0
  4. Daca joci fotbal adevarat,nici un arbitru nu te poate fura fatis,eventual doar la iritare..decizii mici,considerate inverse,cartonase pentru viitor..
    Atitudinea arbitrilor este in schimb de tip tiranie…Se considera superiori,cauta scandal,jignesc jucatorii,nu ii intereseaza banderolele de capitani,care au totusi niste drepturi de a dialoga cu centralul,niste explicatii…
    Unicul,la UTA,capitan,care cere mereu explicatii,este Cipri Rus…Singurul!
    Si stiti din ce cauza VAR-ul nu va fi curand implementat in campionatul romanesc?Pentru mancatorie….
    Pentru ca declarativ il doresc doar granzii( la meciuri intre ei),dar stiu si ei ca nu mai pot apasa anumite butoane,multe si diverse….
    Pana cand UEFA nu va impune obligatoriu sistem VAR…in veci….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button