Gloria LT CermeiȘoimii Lipova

I-au invitat la fotbal, dar a ieșit…tenis: Șoimii Lipova – Gloria Lunca Teuz 6-0





Departe de Cermei, „sămădăii” nu obișnuiesc să le pună prea mult probleme „verișorilor” de la Șoimii Lipova. În amicalul de azi, Gloria Lunca Teuz chiar a pierdut la scor de tenis, un semnal destul de îngrijorător în perspectiva stagiunii de primăvară ce trebuie încheiată cu punctele salvării.

În ciuda rezultatului ce nu lasă loc de prea multe comentarii, trebuie spus că la 0-0 Bodri, Șimăndan și R. Popa au ratat ocazii importante, după care a urmat „tăvălugul”:

1-0  (min. 20): Pasă între linii a lui Salhi, un-doi Trip – Trabalka și Trip finalizează din centrul careului

2-0 (min. 38): Centrare Stoin la bara a doua și Trabalka marchează la colțul scurt

3-0 (min. 50): Acțiune a lui Vlad pe dreapta, Hațegan centrează și Paulevici (foto) marchează cu capul de la colțul scurt

4-0 (min.55): Faza începută de Simedru e continuată de Ardelean și Paulevici, șutul acestuia în portar este deviat la M. Vlad, care marchează cu poarta goală

5-0 (min.70): Acțiune Prună, pasă „printre” pentru Paulevici, care marchează la colțul lung.

6-0 (min. 80): Pasă în diagonală a lui Simedru, Filimon a pătruns în careu și a înscris la colțul scur

Formații:

Lipova: Iliescu – Nagy (46 Hațegan), Bercu (46 Pop), A. Popa, Stoin (46 Filimon) – F. Trip (46 M. Vlad), Tănase (46 Prună), Salhi (46 Gavrilă), Gherasim (46 Simedru) – Trabalka (46 Ardelean), Ciubăncan (46 D. Paulevici).

Cermei: Gârlea (30 Deak, 60 Cristea) – Stoianovici ( 46Mihai Ivan), Iuga, Luis, Sabău (46 Ionuț Pop) – Ursoi (46 S. Popa), Lazăr (46 Salka) – Șimăndan (46 Marius Rotar), Țurcanu (46 Mateucă), L. Bodri (46 Andrei Mocan) – Rau Popa (75 Al. Catanzaritti).

Pentru Lipova a fost singurul amical al săptămânii, „alb-albaștrii” având mare chef de joc și de revanșă după eșecul cu Ripensia. „Am făcut două reprize foarte bune, am avut posesia, atacuri reușite, lucrate și destule ocazii. Am și finalizat destul de bine, sunt foarte mulțumit de ceea ce am văzut. Astăzi am avut un singur portar, Buta este în probe la Viitorul, dar se întoarce. Dacă va fi să plece se va întâmpla doar din vară”, a declarat Flavius Sabău, antrenorul „șoimilor”. Vineri, lipovanii se reîntâlnesc cu Sulea și Vasiu, care evoluează din această iarnă la CSM Deva.

Flavius Moisă pune dușul rece și pe seama oboselii acumulată de elevii săi. „A fost un meci de pregătire ce ne-a arătat faptul că mai avem multe de rezolvat. Este a doua partidă a săptămânii, poate de aceea nu am fost prea poaspeți. Totuși la 0-0 am avut ocazii mari, toate finalizate pe lângă poartă. Am mai avut și la 2-0, în repriza a doua, ceva situații, prin Ivan, Mateucă sau Radu Popa, dar nu a fost să fie.  Azi a fost forfait, probabil că pregătirea grea din ultimele două săptămâni și faptul că este al patrulea meci de verificare și-au pus amprenta pe rezultat. Bine că se întâmplă acum în pregătire, noi continuăm munca pentru a fi pregătiți de meciurile oficiale. Lipova a avut un alt tempo față de noi, ei au fost doar la al doiela meci de pregătire. S-a văzut că au fost în foame de fotbal, în foame de goluri, îi felicit și le doresc succes. Urmează un meci sâmbăta viitoare, cu CS Ineu”, a punctat și antrenorul Gloriei Lunca Teuz Cermei, care-l testează pe Luis, un fundaș central de culoare.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button