UTA Arad

Ce șansă a ratat UTA în Cupa României, ar fi întâlnit o altă divizionară secundă în sferturi!





„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a pierdut o singură partidă în deplasare în 2021 și aceasta a costat-o eliminarea din Cupa României. În urmă cu 5 zile, arădenii au fost protagoniștii uneia dintre surprizele neplăcute ale optimilor de finală, pierzând  cu 2-1 la Cluj, contra Universității.

Astăzi, „șepcile roșii” și-au aflat adversarul din sferturi, prilej cu care „roș-albii” își rod și mai mult unghiile. Echipa lui Enache și nu cea a lui Laszlo Balint va da piept pentru un loc în „careul de ași” cu Viitorul Pandurii. Vorbim despre viceliderul ligii secunde, o echipă bună, dar – fără îndoială – la îndemâna unei prim divizionare. Putea fi și o reîntâlnire cu foștii utiști, Bodea, Copaci și Buia, dar și un contact cu Daniel Paraschiv, atacantul de 21 de ani care a decis confruntarea din optimi cu Gaz Metan și care e pe lista de achiziții a UTA-ei la vară.

Revenind, după tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2020-2021, tabloul e următorul:

FC Petrolul Ploiești – Astra Giurgiu

Chindia Târgoviște – CS Universitatea Craiova

Dunărea Călărași – Dinamo

Universitatea Cluj – Viitorul Pandurii

Partidele se vor disputa între 2 și 4 martie, programul exact al acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

18 comentarii

  1. Eu cred ca UTA mai are nevoie de ceva si multi nu stim. E vorba de un maseur. Nu vreau sa fac echipe probabile pe aici,ca si altii,dar vreau sa dau un nume. Victor Hexan, fost maseur la nationala Romaniei si la Sahtior Donetsk. Ultima oara a fost la U^ Cluj, dar a plecat. El este de loc din Simleul Silvaniei, de unde este si Liviu Antal. Contactati-l de urgenta, caci multi jucatori au nevoie de el, inclusiv Antal,Erico si Adrian Petre.Daca aveam un maseur de calitate, acum eram in sferturile Cupei Romaniei.

    0
    0
    1. In sferturi eram dacă aveam o formulă de joc mai serioasă, ne-am concentrat pe meciul de campionat,mai exact pe un punct care nu ne ajută deloc,cum spunea cineva la comentarii,”cu așa culoar sau ocazie nu te întâlnești în fiecare an”….

      0
      0
  2. UTA NU ar fi facut fata la atatea meciuri si cupa se pare ca va fi amanetata 90% de CSU CRAIOVA ,care nu cred ca poate rata o asemenea ocazie! UTA sa bata intai Botosanii de azi intr-o saptamana si apoi o mai vedea! Fara acest meci mai avem 3 deplasari Gaz Metan,CRAIOVA SI ASTRA [ cu toate 3 avem infrangeri ACASA!}! Iar acasa ne viziteaza pe rand CFR Cluj.FCSB SI SEPSI! Meciuri de foc si cred ca am avea nevoie de vreo 10-12 puncte sa fim ACOLO SUS! HAIDE UTA,una dintre Campioanele Provinciei! UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

    0
    0
  3. Las- o nevoii de cupa.Mai bine ne dam sufletul ca sa ajungemin play-off, sau macar pe locul 7 de play-out.

    0
    0
  4. Fără cfr cluj, fără fcsb aveam șansa la ? dar ne-am batut joc!! U cluj a pierdut fără drept de apel cu steaua (din liga a treia) cu rapid, chiar si cu zalău! Dar ne-au batut pe noi… A fost cel mai slab adversar posibil din optimi, si noi am dat cu piciorul la o oportunitate de a castiga un trofeu si implicit la o participare intr-o cupă europeana!!

    0
    0
  5. Dupa meciul castigat cu Gaz Metan Medias 2-1 cu arbitrii, Botosenenii, moldovenii ,la declaratii , au pus gand rau UTA-ei de a castiga 3 puncte la ARAD !!! A mai declarat Croitorul asa ceva si in tur su s-a ars rau de tot, sa nu il i-a valul dinou !!! Este bine pt. UTA ca, sunt asa razboinici moldovenii,nigerieni, sirieni etc. ,!!! Sa vedem daca si pot pt. ca, aceste declaratii razboinice si arogante, trebuie sa impulsioneze si mai mult UTA., pe baietii !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
    1. Să bată UTA pe Botoșani??? Mă faci să râd ???? . Am bătut doar pe Clinceni în rest …..visează frumos poate la final de sezon te vei trezi și tu.

      0
      0
  6. Pacat cu atatea echipe din liga a doua aveam o ocazie unica ca sa ne luptam pentru trofeu. Nu inteleg de ce se neglijeaza tot timpul cupa prin aceasta competitie ajungi intr-o cupa europeana. Joci 5-6 meciuri si daca castigi joci in europa. Domni antrenori in acest an nu au vrut sa mergem mai departe deoarece zic ei se ajungea sa se joace prea multe meciuri. Asta este am sacrificat cupa pentru 2 puncte unul cu sibiul si celalalt cu chindia acum sa vedem daca aceste puncte vor conta pana la final sau nu. Oricum eu zic ca au gresit pentru ca exista posibilitatea ca ei sa intre in istoria UTA-ei castigand trofeul asta e . In campionat m-ai erau multe meciuri de jucat si daca se pierdeau punctele se puteau recupera.

    0
    0
  7. Alo CINEVA ? TREZESTE-TE mai omule ,da-ti cu apa rece pe fata poate iti revii !!! Mai nene , cat a fast scorul in tur la Botosani ? 3-2 mai omule si moldovenii ,si atuncea inainte de meci erau zmei si dupa meci au devenit soricei !!! Doar pe Clinceni a batut UTA ? Mai nene ,nu te supara pe mine dar aberezi rau de tot !!! Spune mai bine ca, esti un antiutist si cauti mereu nod in papura, macar de ar fi adevarate !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  8. Eu zic că-i mai bine fără cupa păci, noi avem obiectiv mult mai important, adică să adunăm cât mai multe puncte în campionat!!!

    0
    0
  9. Greu de gestionat anumite aspecte,pe care nu noi trebuie sa le despicam,sa le analizam….Posibil ca s-a dorit urcarea in competia de Cupa,cu care rar ne-am mai putea intalni,dar s-a batut joc de ea..prin abordare….Interesant este ca vrem anumite obiective,conducerea aduce jucatori,cica versati,dar se dovedesc a fi elefanti….De aici pornim…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button