UTA Arad

Florin Andrei o arbitrează pe UTA a zecea oară în carieră, dar nu a mai fost la Arad (Șiria) de mai bine de trei ani de zile!





Puncte importante puse în joc mâine, la Arad, pentru UTA și FC Botoșani, echipe ce par capabile să termine în play-off sezonul regulat. Cel care va împărți dreptatea pe arena „Francisc Neuman” este Florin Andrei, un arbitru de 34 de ani, din Târgu Mureș. Acesta a mai condus-o pe „Bătrâna Doamnă” de nouă ori în cariera sa, însă o singură dată în Liga 1, în turul prezentului sezon la Pitești, în remiza (1-1) cu FC Argeș.

În rest, Andrei a fluierat-o de 8 ori pe UTA în Liga 2-a, după cum urmează:

FC Baia Mare – UTA 2-0 (martie 2016)

UTA – Afumati 2-1 (sept 2016), cu Adi Petre printre marcatorii arădenilor

Juventus București – UTA 1-2 (aprilie 2017)

Academica Clinceni – UTA 0-3 (august 2017)

UTA – Pandurii 2-2 (octombrie 2017), cu Cipri Rus printre marcatori pentru olteni

UTA – FC Arges 0-1 (noiembrie 2017)

Luceafarul – UTA 3-2 (mai 2018)

Dunărea Calarasi – UTA (1-0 decembrie 2019)

Doar pe CS Mioveni a mai arbitrat-o atât de des în cariera sa Florin Andrei, tot de 9 ori. La Arad, „centralul” din Târgu Mureș se întoarce după mai bine de trei ani, fiind – practic – la primul meci pe care-l arbitrează pe arena „Francisc Neuman”. Fie că vorbim despre vechiul sau noul stadion. Meciul cu Afumațiul s-a jucat pe „Motorul”, iar cele cu Pandurii și FC Argeș la Șiria. În Liga 1, Andrei a debutat în 2014, dar a adunat doar 14 partide, dintre care 5 în acest sezon.

Colaboratorii săi la meciul de mâine (ora 17,30) sunt Adrian Popescu (Craiova) și Ferencz Tunyogi (Zalău) la cele două linii, respectiv rezerva Rareș Vidican (Satu Mare). Observatorul FRF este Iosif Olah, din Sfântu Gheorghe.

4 comentarii

  1. Arbitrul va arăta centrul terenului de două ori, până în minutul 30 și astfel UTA va beneficia de gazonul acceptabil din prima treime a timpului de joc.
    Când gazonul va începe să cedeze, vom conduce cu 2-0 și vom putea juca pe cartea contraatacului.
    Eu cel puțin așa cred că ar trebui să se desfășoare ostilitățiile, dacă jucăm cu determinare și încredere.
    Hai cu victoria!
    Forza UTA!?

    0
    0
  2. Celelalte rezultate de până acum, din etapa nr 24, au fost în favoarea noastră!
    Mâine să ne ajutăm singuri, să mai acumulăm încă 3 puncte.
    Forza UTA!!!

    0
    0
  3. Daca baietii vor juca maine uniti cu mmulta determinare si incredere , sper sa reuseasca !!! Nu o sa fie usor , va fi foarte greu dar nu imposibil . Cu siguranta ,este vrajeala mare din partea lui Croitoru ca, vine la Arad la fel ca la orice meci cu miza !!! Da asa este dar, el cu siguranta le va spune in plus de aceasta jucatorilor lui ca, trebuie cu orice pret sa se revanseze pt. acel 3-2 de la Botosani pt. UTA. !!! Ramane de vazut ? UTA. trebuie sa se astepte de la o replica foarte puternica din partea moldovenilor si aceasta trebuie contratacata prin multa daruire si devotament pe teren !!! Sa speram ca, va fi bine si baietii vor reusi !!! FORTA UTA ARAD !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button