Minifotbal, futsal

Șimandul a ratat dramatic (și) pe mâna arbitrilor calificarea în sferturile de finală ale Cupei României la futsal!





Rămasă fără victorie în seoznul 2020-2021 al ligii secunde, Șoimii Șimand spera să spargă gheața în Cupa României și nu a fost departe să reușească acest lucru. Băieții lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană au început excelent meciul cu gazda meciului din optimi, Inter Gheorgheni, au avut 3-0 pe tabelă, însă aveau să piardă la limită calificarea în sferturi: 4-5!

Față ultimul turneu al Ligii a 2-a, disputat chiar la Arad, Șimandul a contat și pe Bozian și Haloș, fotbaliști care au ridicat nivelul echipei. „Am început excelent, în minutul 10 era 3-0 pentru noi. Apoi am cedat încet, încet, în minutul 25 scorul era 2-4. Gazdele au primit ușor un penalty la 1-3, în schimb nouă arbitrii nu ne-au dat nimic. Din contră, ne-au oprit atacuri pe motiv de fault în atac, în schimb a dat tot pentru gazde, care ne-au dat golul de 3-4 imediat după ultimul gol al nostru și apoi au întors rezultatul prin două goluri în minutul 35. Asta a fost, nu am putut profita nici de o eliminare a unui jucător de-al lor în ultimele două minut. Atât s-a putut, eu îi felicit pe băieți pentru implicare, gazdele au organizat totul ca la carte, parchetul a fost perfect, a fost bine. Am ratat astfel o întâlnire cu o echipă de Liga 1 și asta pentru că Luceafărul Buzău a surclasat-o pe Metropolitan Ișalnița cu 8-2 și va juca cu gazdele din Gheorgheni pentru un loc în sferturile Cupei României. Am terminat campionatul și participarea din Cupa României, deocamdată urmează o pauză lungă la noi, până la vară. Mulțumim pentru sprijin tutror sponsorilor noștri, în special Primăriei Șimand fără de care nu am fi ajuns aici”, ne-a declarat profesorul Daniel Mărcuș, antrenorul-jucător al „șoimilor”.

Inter Gheorgheni – Șoimii Șimand 5-4

Au marcat: Țepeș 3, Peter, Len / Morariu, Roza, Bozian, Haloș

Inter Gheorgheni: Portik, Gergely, Len, Nagy, Bereca, Poltain, Polgar, Țepeș, Peter, Cine, Cioloboc, Fodor, Hofman. Antrenor: Zsolt Nagy.

Șoimii Șimand: Stejar, Dagău – Morariu, Roza, Haloș, Gherheș, Ardelean, Jurj, Bozian, Sechel, Mărcuș, Buruiană. Antrenor: Daniel Mărcuș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button