UTA Arad

„Interimatul” lui Vasiliu a produs un punct important pentru UTA: „Echitabil după aspectul jocului, am suferit puțin la finalizare”





După ce și „secunzii” UTA-ei, Alin Pînzaru și Cezar Zanfir, au intrat în izolare ca urmare a infectării cu COVID, iar lui Laszlo Balint nu i s-a permis să revină pe bancă în cea de-a 13-a zi de la diagnosticare, cu tot cu testul negativ PCR prezentat către DSP, în spațiul tehnic al „roș-albilor” s-a aflat Gabi Vasiliu. Antrenorul cu portarii al arădenilor purta o cască de telefon în urechea stângă, pentru indicațiile ce soseau în timp real de la „principalul” Balint, aflat – bineînțeles – în fața televizorului. Au mai fost și situații când Cristian Păcurar, unul dintre cei doi antrenori ai Academiei, alături de Dinu Donca, care au ajutat în procesul de antrenament în ultimele zile, dar au și fost implicați în încălzirea echipei înainte de meci, a venit lângă Vasiliu pentru scurte sugestii.

Altfel, rezultatul nu e tocmai rău în fața unei echipe cu pretenții din Liga 1, care în urmă cu trei săptămâni au bătut campioana CFR Cluj. „După aspectul jocului, eu spun că a fost un rezultat echitabil. Echipa din Botoșani e foarte valoroasă, cu o mobilitate bună și noi chiar ne-am prezentat cât de cât ok. Am suferit puțin la finalizare, dar probabil că vor veni și meciuri în care trecem peste toată situația asta și să câștigăm acasă. Dacă fructificam ocaziile era perfect. Pot fi două puncte pierdute după un asemenea meci încins, mai ales că întotdeauna noi ne dorim victoria, dar asta e. Ne pregătim, mergem numai la victorie indiferent de adversar. Dar, totuși, într-un final e și un punct câștigat cu o echipă care își dorește foarte mult playoff-ul și care are un parcurs foarte bun în ultimele etape, nu pierduseră de patru meciuri…”, a spus Gabi Vasiliu după 0-0 cu FC Botoșani.

„Interimatul” antrenorului cu portarii al „Bătrânei Doamne” se încheie, practic, în această seară. „Ceea ce e îmbucurător este că de mâine dimineață se va prezenta la antrenamente și Gyuszi Balint și se mai pot regla multe aspecte ale jocului. A fost o situație practic nemaiîntâlnită, o situație inedită cu intrarea tuturor antrenorilor în izolare. Sperăm ca și colegii mei vor reuși să revină la echipă peste o săptămână, să fim din nou în formulă completă și vrem să ne îndeplinim obiectivele”, a mai afirmat Vasiliu.

 

Un comentariu

  1. Un punct valoros in economia campionatului ,mai ales ca, Botosaniul cu o echipa completa si UTA fara antrenor principal si cativa jucatori de baza lipsa au jucat eroic pe teren !!! Cu putina sansa si mai atenti la finalizare UTA putea avea 3 puncte mari dar nu a fost sa fie si s-a terminat cu un scor echitabil !!! FORTA UTA ARAD , BRAVO BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button