UTA Arad

Balauru nu a acuzat lipsa meciurilor oficiale între buturile UTA-ei: „La o anumită vârstă poți intra pe teren și să faci ceea ce trebuie”





Dragoș Balauru a reuşit să păstreze intactă poarta UTA-ei în meciul cu FC Botoșani (0-0), primul în dreptul său din acest sezon de Liga 1. Goal-keeperul de 31 de ani i-a ținut cu brio locul lui Florin Iacob, infectat cu COVID, făcând un meci aproape perfect. Intervenția asupra lui Keyta din a doua repriză a salvat-o pe echipa arădeană de un gol ca și făcut, dar și ieșirile pe centrări sau jocul cu piciorul au fost la înălțime.

La fel de adevărat este că și omologul lui Balaurul, „botoșăneanul” Hankic, a făcut un meci la fel de bun și ambii au ajuns în fața microfoanelor Digi Sport. „Ca și apărare, când nu iei gol, poți spune că e un meci perfect. M-am simțit bine, nu am simțit lipsa meciurilor, m-a ajutat și acea partidă din Cupă (n.a. 1-2, la Cluj). Ajungi la o anumită vârstă când poți intra pe teren să faci ceea ce trebuie. Din păcate, ne lipsesc jucători importanți din cauza acestui virus, dar și cei care vin de pe bancă au valoare. Sunt jucători foarte buni și și-au făcut treaba foarte bine”, a spus Dragoș Balauru după 0-0 cu moldovenii.

Dacă nu va avea ghinionul să se accidenteze la antrenamentele săptămânii, Balauru va apăra buturile arădene și sâmbătă, la Mediaș. „Noi avem tot timpul ca obiectiv victoria, asta ne dorim și cu Gaz Metan. Ne simțim mai bine în deplasare, acesta este un paradox. Mergem și acolo și jucăm, ca la fiecare meci, pentru cele trei puncte”, a adăugat Balauru., câștigător al Cupei și Supercupei României cu Voluntari

Partida din această seară a fost prima pentru Balauru în tricoul UTA-ei la Arad. Goalkeeperul a mai îmbrăcat tricoul „Bătrânei Doamne” în două deplasări: remiza cu FC Argeș din play-off-ul ligii secunde și înfrângerea din Cupa României cu Universitatea Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button