Superliga

Liga I, etapa a 24-a: Nou-promovatele au același punctaj și speranțe moderate de play-off





Vineri, 19 februarie 2021, ora 17:30

Voluntari – FC Argeş 0-1

/ Malele 17

Vineri, 19 februarie 2021, ora 20:30

U Craiova – Hermannstadt 1-0

Cicîldău 33

Sâmbătă, 20 februarie 2021, ora 17:00

Sepsi – Clinceni 0-0

Sâmbătă, 20 februarie 2021, ora 20:00

FCSB – Chindia 1-0

Olaru 23

Duminică, 21 februarie 2021, ora 18:00

Gaz Metan – CFR Cluj 0-1

/ Omrani 75

Duminică, 21 februarie 2021, ora 20:30

Astra Giurgiu – Dinamo 2-0

V. Gheorghe 36, Stahl 40

Luni, 22 februarie 2021, ora 17:30

UTA – FC Botoşani 0-0

Luni, 22 februarie 2021, ora 20:30

Viitorul – Poli Iași 0-0, meci întrerupt în min. 68, trebuia să se reia marți, de la ora 16.00, dar a fost din nou ceață și se va juca din minutul 1 la o dată ulterioară

 Clasament
Etapa următoare (26 feb – 1 martie): Dinamo – Viitorul, Gaz Metan – UTA, Clinceni – Astra Giurgiu, Chindia – U Craiova, Hermannstadt – Sepsi, FC Botoşani – FCSB, Poli Iași – Voluntari, CFR Cluj – FC Argeş.
FOTO: Claudia Carp








7 comentarii

  1. Un lucru foarte important de menționat. Argeș are cota echipei de 5.23 mil. Uta de 8.3 mi-l. În momentul de fata Argeșul este peste Uta. Întrebarea care se pune: De ce?
    1.Pentru ca au jucători ce se daruiesc pe teren și știu ca nu valoarea lor scăzuta contează ci ambiția.
    2.Pentru ca la ei golgheterul nu este un fundaș.
    3.Pentru ca antrenorul este un bun profesor.

    0
    0
    1. Analistule, e gresit sa mergi pe concluzii doar de un anumit moment in fotbal, nu poti doar sa dai un stop cadru undeva la mijlocul campionatului si sa tragi concluzii pe care le mai si doresti valabile nu doar pentru acel moment, dar pentru un sezon intreg.
      Oricum, se vede din luna ca esti subiectiv, de fapt o tii pe a ta de multe etape incoace, acum vrei sa profiti de niste circumstante de moment si dai in continuare pe ideile tale fixe. Pana una-alta, UTA are un meci in minus fata de Arges, asa ca poate trece peste ei din nou, iar daca nu o face acum, o poate face etapele urmatoare. Apoi, campionatul nu e terminat, de unde stii tu ca Arges nu va retrograda sau va termina mult sub UTA, la sfarsitul sezonului ? Deci, pornesti din niste argumente care nu sunt valide deocamdata.
      Nu vreau sa-ti analizez greselile de judecata, iti pun doar o singura intrebare:
      Cand Leicester a castigat campionatul Angliei, ai putut sa spui ca Ranieri e un antrenor mai bun ca si Guardiola, fiindca Leicester a terminat in fata lui City ? (Nu contest inspiratia si priceperea lui Ranieri in acel sezon, insa poti compara doi antrenori doar prin prisma acelui moment ? Ia nu uita ca Ranieri a fost dat afara de la Leicester imediat sezonul urmator prin etapa a 6-a, pe cand Guardiola marsaluieste mai departe cu City si castiga trofee)

      0
      0
      1. Cucule ești total pe lîngă ,mai bine taci drak-lui că ești total în offsaid. Mare dreptate are Aradean100%.

        0
        0
        1. Asa vorbesc cei fara argumente, mai ales cei care nu stiu decat sa bage batul prin gard, priviti fotbalul ca si pisica calendarul.

          0
          0
          1. Si hai sa te mai intreb ceva ca sa vezi cat de bolovan esti: de ce pui doi de „f” la offside ? Ca sa il faci cuvant romanesc, asa cum vrei tu poate sa-l folosesti, atunci nu pui doi de „f” si-l faci „ofsaid” (desi nu am cunostinta sa fie folosit asa), insa daca pui doi de „f” ca sa confirmi originea engleza a cuvantului, atunci il scrii „offside”, asa cum normal e scris englez si international.
            Vrei sa pari mare analist….cand colo esti doar un mancator de seminte care injura si n-are educatie.

            0
            0
  2. Argesul il are pe Malele , un superatacant si are avantajul moralului f.bun ce a crescut de la meci la meci. Noi avem si jucatori iesiti din forma(mijlocasi si atacanti)adusi datorita experientei .Eu cred ca daca vom lega si noi doua-trei victorii vom castiga play-outul.

    0
    0
  3. Noi varful de formă il vom prinde de acum începând. Vom avea o serie de rezultate bune o să vedeti! Prindem playoff in detrimentul Clinceniului de pe locul 6

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button