Glorii arădene

„Cheful” Adrian Hădean și artista Paula Seling se implică în duelul din Cupa României Arad v.s. Maramureș!





Federația Română de Fotbal a lansat campania “Cupa Vine La Tine – 2021” pentru a cinsti performanțele, poveștile și eroii din cea mai spectaculoasă competiție. Reportajele echipei frf.ro vin din 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Astăzi, în competiție au intrat „cheful” arădean Adrian Hădean și artista maramureșancă, Paula Seling. Mesajul prin care cei doi își susțin echipa favorită îl găsiți mai jos:

Ce aveți de făcut pentru a duce Aradul peste Maramureș este să intrați pe pagina de facebook Cupa României, să dați like paginii și să votați cu ❤️ LOVE.

Născut pe 4 septembrie, la Pâncota, Adrian Hădean este un „chef” român, gastronom, blogger culinar, scriitor, cunoscut, mai ales, pentru blogul său culinar, situat în primele cele mai vizitate bloguri din România, dar și pentru participarea sa în calitate de jurat la emisiunea cu specific culinar Masterchef, difuzată începând cu 2014 pe unul din posturile de televiziune românești.

A crescut în Baia Mare, oraș aflat în nordul României, unde și-a făcut și debutul în bucătăria profesionistă. Experiența culinară a lui Adrian Hădean începe în anul 1998 când își face debutul în bucătăria profesionistă. A găzduit o suită de emisiuni TV, a publicat cărți sau a contribuit la publicarea lor, aducându-și aportul pe terminologia gastronomică și s-a făcut cunoscut prin numeroasele proiecte în care s-a implicat de-a lungul timpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button