Baschet

„Galben-albastrele” – negative la COVID-19, turneul de la Arad poate să înceapă! E derby sâmbătă seara, FCC UAV – CSM Satu Mare!





Turneul cu numărul 6 din Liga Națională de baschet feminin, primul al returului, este programat în perioada 26-28 februarie. Meciurile vor avea loc în sălile de sport din Brașov, București (Agronomia) și Arad.

Așadar, în weekend, Sala Sporturilor „Victoria” se transformă din nou în „bulă”, dar de această dată pentru nu mai puțin de patru echipe: gazdele de la FCC Baschet UAV Arad, CS Universitatea Cluj-Napoca, CSM Satu Mare și CSU Rookies Oradea. Acum două săptămâni, după aproape un an de zile, Polivalenta din țara noastră a mai organizat două restanțe: Phoenix CSU Simona Halep – CS Universitatea Cluj-Napoca 55-68 și FCC Baschet UAV Arad – Phoenix CSU Simona Halep 73-62.

Veștile sunt bune pentru arădence. Lotul de jucătoare și staff-ul tehnic al formației de pe Mureș a efectuat marți o nouă testarea Covid-19, obligatorie înainte de meciurile oficiale din LBNF. Toate rezultatele sosite în această dimineață au fost și de această dată negative, astfel că trupa lui Bogdan Bulj atacă cu tot lotul valid cele trei dispute oficiale, cu accent pe derby-ul pentru locul 2 cu CSM Satu Mare. Pe parchet este așteptată și ultima achiziție a Aradului, Porsche Poole. Experimentata extremă de peste Ocean poate deveni piesă importantă într-un angrenaj ce țintește finala națională.

Programul complet al turneului 6 LNBF, de la Arad:

Vineri, 26 februarie

CS Universitatea Cluj-Napoca – CSM Satu Mare – ora 16:00

FCC Baschet UAV Arad – CSU Rookies Oradea – ora 18:30

Sâmbătă, 27 februarie

CSU Rookies Oradea – CS Universitatea Cluj-Napoca – ora 16:00

CSM Satu Mare – FCC Baschet UAV Arad – ora 18,30

Duminică, 28 februarie

CSU Rookies Oradea – CSM Satu Mare – ora 16:00

CS Universitatea Cluj-Napoca – FCC Baschet UAV Arad – ora 18:30

Așadar, toate partidele „galben-albastrelor” vor începe de la ora 18:30 şi vor fi transmise în direct pe site-ul clubului arădean

FOTO: baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button