Arhivă articole

Balint e optimist cu privire la reușita negocierilor între UTA și Lipova pentru Rusu: „Ar fi un dram de mândrie și pentru ei că au dat un jucător la echipa fanion a județului”Două săptămâni a absentat Laszlo Balint de la echipă, în urmă infectării cu COVID, perioadă ce a coincis cu discuțiile în jurul transferului definitiv al lui Denis Rusu de la Șoimii Lipova la UTA. Prezentată drept o certitudine de impresarul Bogdan Apostu, imediat după deplasarea UTA-ei la Clinceni, mutarea a rămas în stand-by. Cele două cluburi nu s-au înțeles, „Bătrâna Doamnă” a oferit o sumă de 10 mii de euro pentru 50% din drepturile federative, ceea ce nu a convenit celor de la Lipova.

În cazuri asemănătoare, alte cluburi l-ar trage pe linie moartă pe fotbalistul care peste câteva luni ar putea pleca gratis de la club, dar la UTA nu există astfel de practici. Sau cel puțin asta dă de înțeles Laszlo Balint, care, pe de altă parte, e și optimist cu privire la reușita tratativelor între cluburi. „În privința lui Denis Rusu, Șoimii Lipova și UTA discută pe documente, negociază pe oferte, în rest, alte voci care au intervenit nu contează. Clubul și eu ne bazăm pe Rusu și mai dorim și în continuare să-l avem cu noi. Cluburile mai negociază, dacă voi fi solicitat îmi voi da și eu cu părerea. Probabil, va mai dura, dar dorința noastră clară este ca Rusu să continue la Arad. Bineînțeles că și Lipova vrea să profite de unele aspecte, dar, pe de altă parte, cred că rămânerea lui Denis la UTA ar aduce un dram de mândrie și pentru Șoimii că au dat un jucător, un produs la lor, către echipa fanion a județului. Până la urmă, negocierile vor ajunge la un numitor comun care să ne bucure și pe noi și pe suporterii echipei”, a spus Laszlo Balint pe marginea „subiectului Denis Rusu”.

Mijlocașul de 19 ani e anunțat titular și sâmbătă la Mediaș, el oferind la această oră cele mai multe garanții în stânga liniei mediane.

8
1

3 comentarii la articolul: “Balint e optimist cu privire la reușita negocierilor între UTA și Lipova pentru Rusu: „Ar fi un dram de mândrie și pentru ei că au dat un jucător la echipa fanion a județului”

 1. Ne omorâți cu transferul asta.
  Hai să-l luam cu japca.
  Joaca chiar dacă nu va mai fi al nostru din vara dar este și va fi al cui trebuie!!!! și nu ma refer la Lipova

  17

  2
 2. Lipova ca Liverpool. !! Poate oamenii de acolo vor și ei mai in fatza în media națională . Merite au ,muncesc ,de ce sa le dai de o bere și o strângere de mână ? Jucătorii de 19 ani ,cu ceva talent și bani putini ,sunt noile diamante ale unei piețe in ascendentă. Cu un Man la activ ,nici UTA nu sare. disperata la prima strigare. Are ,,depozitul” plin de promisiuni ,dar Denis se încăpățânează ,sa fie macar la mustață ,nr1 !! Legea tranzacțiilor obliga pe amindoi să aleagă o suma și procente la mijloc de pretenții și posibilități. Asta dacă UTA dorește. Și Rusu are unde merge. Pina atunci el trebuie să țină treaz interesul pentru el prin realizari

  19

  0
 3. Ce argument stupid! Cu ce ii incalzeste pe lipoveni ca au dat un jucator la echipa fanion al judetului daca nu vad bani pt el?
  Ce am zice daca ne-ar transmite Gigi ca nu mai primim banii pe Denis Man, dar sa fim mandri ca am dat un jucator echipei fanion a tarii!?

  2

  0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.