Arhivă articole

Sătmăreanul Cardoș i-a produs primul eșec lui Edi Gafencu la profesioniști, infrângere și pentru elevul lui Ruben StoiaLa câteva zile de la semnarea contractului cu Glory, cel mai puternic circuit profesionist de Kickboxing, Eduard Gafencu face un duș rece la Colosseum Tournament, de la București. În această seară, fighterul arădean a fost învins la puncte de Anghel Cardoș, un sportiv mai experimentat, care a luptat până nu demult și în Glory.

Sătmăreanul a profitat de startul mai bun de meci și, chiar dacă „The Blitz” Gafencu a revenit de la jumătatea duelului încolo cu câteva lovituri importante, arbitrii i-au dat câștig de cauză lui Cardoș. Acesta din urmă a bifat, astfel, a 48-a victorie din carieră, în timp ce Edi cunoaște gustul primei înfrângeri după 3 ani de la revenirea în ring la profesioniști. Până astăzi câștigase tot, adică 13 meciuri, 9 prin KO.

În premieră, Eduard Gafencu a luptat sub pentru clubul propriu – Blitz Gym și l-a avut în colțul său pe Arnold Nagy. Chiar dacă a pierdut în această seară, arădeanul își păstrează centura la categoria 77 de kilograme. „Din păcate, azi nu a fost seara mea! Eu voi merge înainte, nu caut scuze și nu voi căuta niciodată, fiecare om are o zi proastă în viață, astăzi a fost amea! Felicitări adversarului!” – a fost mesajul lui Edi postat pe pagina personală de Facebook.

Însă, și fostul antrenor al lui Eduard Gafencu a avut o seară tristă în capitală. Elevul său, Gabriel Bozan, a pierdut la puncte, după o decizie la limită a arbitrilor titlul mondial ISKA. Cel care l-a învins pe Bozan, în limita categoriei 70 de kg, a fost bucureșteanul Sorin Căliniuc.

0
1

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.