UTA Arad

Hora sparge gheața în retur pentru trei puncte mari: „Obiectivul? Să fim cât mai sus la finalul sezonului”





Lucrurile reintră, oarecum, în normalitate la UTA când vorbim despre cei mai buni marcatori stagionali. După deplasarea de la Buftea, cu Chindia, fundașul Erico da Silva devenise golgheterul arădenilor, pentru ca de azi Ioan Hora să readucă și atacul în prim plan cu cele patru reușite ale sale, prima din returul acestui campionat.

Vârful de 32 de ani a înscris chiar împotriva echipei de la care sosit în vara anului trecut la Arad și exact la poarta în care le marcase și celor de la FC Hermannstadt, în tur, tot pe stadionul din Mediaș. „E important că am reuşit să câştigăm şi obiectivul nostru e să fim cât mai sus, la finalul sezonului. Cred că suntem pe drumul cel bun. Sperăm să facem cât mai multe meciuri bune şi, de ce nu, să încurcăm fiecare echipă şi să luăm puncte” , a declarat Hora după succesul cu medieșenii.

De menționat ar mai fi că cei mai buni marcatori stagionali ai „Bătrânei Doamne”, Erico da Silva și Ioan Hora, au marcat doar în deplasare, de acolo de unde – de altfel – arădenii au adus nu mai puțin de 25 de puncte, față cele 8 cucerite acasă. Poate, totuși, reîntâlnirea cu fostele sale formații, CFR Cluj și FCSB, pe arena „Francisc Neuman” îl va motiva suplimentar pe Hora și va sparge gheața și la Arad.

5 comentarii

    1. Am revăzut la digi comentariile!!! Șutul lui Petre pare sa fie scos de portar după linia porții!! Dacă aveam var!!!! Sigur se elucida problema și nu mai erau atâtea comentarii!!

      0
      0
  1. Nu conteaza cine intra titular si cine este rezerva ,conteaza ca astazi am castigat! Doamne -ajuta sa mai catigam 7 puncte din 15 posibile si cu siguranta vom ramane acolo SUS,aCOLO UNDE NE ESTE LOCUL,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

    0
    0
    1. Cu 40 de puncte nu prindem play-off-ul,unii spun că e mult din primul an, dar văzând jocul Clinceni-ului de ce sa nu ne dorim acel loc 6, oricum am scoate mai multe puncte decât ei în play-off și am avea o repetiție frumoasă și o evaluare exactă asupra valorii lotului și așteptărilor pentru noul sezon.
      Hai UTA

      0
      0
  2. am incredere totala ca scoatem minim 4 puncte in meciul cu cfr si steaua veti vedea voi jucatori se vor mobiliza foarte mult poate o sa tina si norocul cu noi doamne ajuta forza uta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button