Arhivă articole

Cadouri în februarie: Șoimii Lipova – CAO Oradea 2-4După 1-0 cu Crișul, la Salonta, CAO Oradea a învins-o și pe cealaltă divizionară terță de top arădeană. Pe „Motorul”, elevii lui Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe au trecut 4-2 de Șoimii Lipova și rămân cu un singur insucces în fața unei echipe din județul nostru: 1-2, cu prim divizionara județeană, CS Ineu.

Dacă, miercuri, împotriva „puștilor” utiști „șoimii” au intrat pe teren cu „garnitura secundă”, astăzi au aliniat tot ceea ce au avut mai  bun. Iar începutul de partidă i-a fost favorabil echipei gazdă. În minutul 22, Paulevici a obținut un penalty, iar Prună nu a greșit de la punctul de la 11 metri. Lipovanii au considerat că meritau încă un penalty, dar au avut și o ocazie mare prin Trabalka. Apoi, cu 6 minute îaninte de pauză a venit golul de 1-1, semnat Roșu, după o contra rapidă bihoreană.

Repriza secundă a început foarte rău pentru defensiva „șoimilor” care a făcut cadou două goluri. Mai întâi, Filimon a așezat balonul pentru A. Popa, dar ex-ul Codoban a interceptat și a făcut 1-2 (min 56), pentru ca apoi Hosu să profite de o pasă greșită a lui Pop și să ducă tabela la 1-3 (min. 66). 9 minute mai târziu, „alb-albaștrii” au revenit în joc cu o „foglia seca” reușită de Andrei Gavrilă (foto) de la marginea careului, însă  concluzia a scris-o CAO în ultimul minut de joc. De data aceasta Polgar a pierdut prea ușor o minge și Blăgea a fixat tabela la 2-4!

Flavius Sabău a subliniat faptul că echipa sa a fost prea naivă pentru un rezultat bun cu cea mai solidă formație ce reprezintă Bihorul în competițiile FRF, aflată pe locul 3 în C10. „O partidă bună pe partea ofensivă dar pe faza defensivă am făcut multe greșeți și am fost surprinși pe contraatacuri rapide. Am fost naivi, adversarul a profitat și de aici a reieșit rezultatul. La două goluri am făcut efectiv cadouri pe care nu aveam voie să le facem. Am avut posesie mai bună, am avut ocazii, dar nu am fructificat suficient. Mai avem de îmbunătățit jocul, cred că – totuși – astăzi a fost o lipsă de concentrare care nu se va întâmpla într-un meci oficial. Săptămâna viitoare mai avem un amical, rămâne să vedem cu cine vom juca”, a menționat antrenorul Lipovei.

Formații:

Lipova: Iliescu – Nagy, Pop, Abel Popa, Filimon – Gherasim, Salhi, Prună, Trip – Trabalka, Paulevici. Au mai intrat: Buta – Hațegan, Polgar, Bercu, Stoin, Vlad, Gavrilă, Ristin, Simedru, Ciubăncan, Ardelean.

CAO: Verdeș – Cr. Copil, Mintaș, Letan, Ioviță – G. Cherman, R. Ardelean – C. Roșu, Cl. Codoban, Al. Lezeu – M. Hosu. Din minutul 73 au mai intrat: V. Dobrescu, P, Blăgea, D. Stan, Urbanovski, M. Kovacs, D. Marina, L. Popa, Panti, T. Cociș și Al. Popa.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

***

Într-un test desfășurat pe sinteticul „Șega”, Progresul Pecica a trecut cu 6-0 de Viitorul 2004-2005. Pentru echipa lui Dan Stupar au marcat Simon, Călin, Bozian (2), Hassane și Puie.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.