UTA Arad

Utistul Liviu Antal debutează în echipa etapei!





Cel de-al șaptelea succes extern al UTA-ei în Liga 1, 2-1 la Mediaș, s-a lăsat și cu o nominalizare pentru echipa etapei cu numărul 25. Mijlocașul ofensiv, Liviu Antal, este fotbalistul „Bătrânei Doamne” inclus de Revista LPF în „11”-le ideal, în care regăsim jucători de la alte cinci echipe: CFR Cluj, Viitorul, FCSB, Chindia și Voluntari.

După reușita rapidă contra Gazului, utistul Antal deține primele două poziții în clasamentul celor mai rapide goluri stagionale. A înscris după 27 de secunde la Clinceni și după 43 sâmbăta trecută. ”A înscris al doilea gol în tricoul arădenilor, reuşită care a venit tot în primul minut de joc, la fel ca-n partida cu Academica din runda a 21-a. Experienţa sa este un mare plus pentru UTA”, și-a motivat LPF-ul includerea lui Antal în echipa etapei.

Altfel, antrenorul rundei, Mircea Rednic (Viitorul) îi are elevi după prestațiile din weekend și de la cele două meciuri de ieri pe: Aioani (Chindia) – Burcă (CFR Cluj), Pițian (Chindia), Miron (FCSB) – Ciobanu (Viitorul), P. Iacob (Chindia), Ivanov (Voluntari), Olaru (FCSB) – Antal (UTA), Jo Santos (Viitorul), Deac (CFR Cluj).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button