Arhivă articole

Anamaria Prodan îl amenință pe Man cu Instanța, V. Becali cere timp pentru atacantul arădean și-i clarifică statutul la Parma: „Nu l-au luat să se salveze”

Ecourile transferului lui Dennis Man la Parma rămân vii și prin prisma disputei între impresari. Anamaria Prodan, agentul jucătorului susține că Giovanni Becali, cel care a intermediat mutarea fotbalistului arădean de la FCSB în Italia, nu ar fi avut acest drept, dar cel care cade la mijloc este însuși atacantul de 22 de ani.  Prodan-Reghecampf îl amenință pe Man cu Instanța, cerându-i daune importante. „Avocații mei au pregătit totul. Cine a greșit, trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deschisă cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate, a declarat agentul, potrivit Playsport.

Dennis Man este de o lună în Italia și deocamdată nu a fost titularizat în niciun meci de antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa. Totuși, arădeanul a intrat în toate cele cinci meciuri oficiale disputate de Parma de la venirea sa în Italia, însă fără a avea realizări importante. Mai mult, situația emilianilor s-a complicat și mai mult în clasament, căci meciurile fără victorie se adună îngrijorător și poziția în clasament râmâne aceeași (penultima la 5 puncte distanță de locul 17 pe care se situează Torino, prima echipă aflată peste linie).

Becali: „Îi trebuie timp să se acomodeze”

Între timp, despre situația lui Man în Peninsulă a vorbit și fratele lui Giovanni Becali, Victor, la rândul său agent de jucători. Acesta a ținut să sublinieze faptul că Parma nu l-a transferat pe Dennis Man pentru a se salva de la retrogradare, ci a făcut o investiție de viitor odată cu aducerea românului în Italia. „Îi trebuie ceva timp. Oamenii când au făcut o asemenea achiziție nu s-au gândit că vine Man, a intrat și… Îi trebuie timp să se acomodeze. Ați văzut, schimbă omul apartamentul, cartierul, schimbi redacția, în speța voastră, a jurnaliștilor. Îi trebuie puțin timp să te obișnuiești. Este normal. Nu l-au luat pe Man să se salveze. Oamenii gândesc în perspectivă, văd în viitor, asta este politica clubului, cu jucători tineri, care să crească. Sigur că este o diferență între fotbalul nostru și cel italian. Uitați, Mihăilă a avut perioada aia cu pubalgia, a trecut, acum joacă. Sunt convins că și cu Man se va întâmpla la fel, fără niciun fel de problemă. A jucat și Hagi în Divizia B. Au jucat și jucători de la Juventus în Divizia B. Clubul va hotărî ce se va întâmpla, sigur, în raport cu ceea ce își doresc jucătorii, cu ceea ce se va discuta la vremea respectivă. Poate vor exista alte variante, variante de împrumut, nu știu. Deocamdată, ei încă mai speră, deși nu este deloc ușor”, a spus Victor Becali, la GSP.

Prin mutarea la Parma pentru 11 milioane de euro, plus două de bonusuri, Dennis Man a devenit cel mai scump transfer din Liga 1 peste hotare.

1
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.