Superliga

Iordănescu, despre UTA: „O echipă foarte ambițioasă, care vine după un fond bun de rezultate”





CFR Cluj a întrerupt seria pozitivă a celor de la FC Argeș care  nu pierduseră niciun meci în anul 2021, adică de la startul returului. Campioana chiar s-a descătușat și a făcut scor cu „alb-violeții”, după reușitele semnate Ciprian Deac (’35, ’38), Luka Maric (autogol – ’49), Valentin Costache (’70) și Mario Rondon (’77). Încă un gol în poarta lui Greab ar fi făcut ca UTA să împartă cu argeșenii povara celui mai mare eșec stagional, acel 0-6 cu Astra, de la Arad, dar de acum toate gândurile merg spre jocul de sâmbătă seara.

CFR-ul vine pe Mureș fără cel mai constant apărător al său, Andrei Burcă și atacantul Omrani. Ambii sunt suspendați, însă campioana are destule soluții de înlocuire a acestora. Edward Iordănescu a lăudat jocul echipei sale, cu bătaie spre deplasarea de la Arad. „Sunt trei jocuri fără gol primit. Sunt mândru de băieți, am produs foarte multe momente bune. Felicit echipa și mă bucură momentul. Echipa are capacitatea să joace un fotbal cu calitate. Nu e nicio aluzie la ceea ce a fost în trecut. Echipa a făcut performanță, nu contează mijloacele. Acum încercăm altceva. Încercăm să lucrăm foarte mult la un joc ofensiv, pozițional. Îmi doresc să înmulțim momentele bune. Ne așteaptă o deplasare foarte grea la UTA, o echipă foarte ambițioasă, care vine după un fond bun de rezultate și trebuie să aducem trei puncte și de acolo”, a punctat tehnicianul clujenilor.

Plecat de la Al Shabab, portarul Giedrius Arlauskis a revenit în Gruia și l-ar putea trimite pe bancă pe Cristi Bălgrădean chiar de la meciul de sâmbătă, contra fostei sale echipe. Goalkeeperul din Sânnicolau Mare a fost crescut de Atletico și UTA și și-ar fi dorit să joace din nou în Calea Aurel Vlaicu, pe stadionul ce i-a luat locul vechiului „Francisc Neuman”, acolo unde „Pufi” a avut evoluții excelente în „alb-roșu”. „Arlauskis un portar extrem de valoros,  care a făcut performanță la acest club. <<Pufi>> a avut o perioadă foarte bună de când am venit eu, după  care s-a accidentat, a avut două meciuri mai puțin fericite și nu este pe o traiectorie foarte bună. Dacă se materializează transferul lui Arla vom avea trei portari extrem de valoroși și încă un tânăr care vine din spate”, spunea Iordănescu după meciul cu Argeșul, anticipând – oarecum – ștafeta dintre buturile echipei sale.

UTA – CFR Cluj, din cadrul etapei a 26-a a Ligii 1, se dispută sâmbătă seara, de la ora ora 21,30. Clubul arădean a pus deja în vânzare bilete virtuale la prețul de 10 lei bucata. Acestea și pot fi procurate de AICI

FOTO: prosport.ro

 

2 comentarii

  1. Cine vrea la titlu ,altfel prepara temele. Edy e un antrenor de tipul măsoară de trei ori ,și taie odată. Partida cu UTA nu e simpla ,cum ar părea. Scăpată de tensiunea din alte partide ,cu ceva puncte în buzunar ,. ,,textilistii” vor incerca pentru prima data sa aplice variantele de deplasare. Au mai apărut ceva voinici lipsa pe ,,metereze”la echipa . Un joc mai legat de partea CFR , dar și alt moral pentru UTA. SI noi ca. și jucătorii suntem pregătiți pentru o victorie . BAFTA !!!

    0
    0
  2. Spre deosebire de meciul din tur acum avem capacitatea fizica, valorică și mentală sa ne dominăm in anumite momente de joc adversarii.
    UTA mereu a jucat bine in trecut cu echipele fruntașe,cred că vom face 4puncte din următoarele 2meciuri, CFR va ataca, egalul nu-i ajută,ne vor lăsa spații pe care noi le-am valorificat la maxim in deplasări, dacă stăm bine defensiv sunt sigur că vom marca cel puțin un gol, trebuie sa vină și victoriile acasă.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button