Arhivă articole

Au ținut în șah liderul…doar o repriză: FCC Baschet UAV Arad – Sepsi SIC Sfântu Gheorghe 61-78

După eșecurile cu CSM Satu Mare și mai ales CS Universitatea Cluj, suporterii FCC Baschet UAV Arad se puteau aștepta la ce era mai rău și cu liderul neînvins Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Cu atât mai mult cu cât „galben-albastrele” erau oaspete pe „Sepsi Arena”. Însă, Hadzovic și colegele sale au strâns rândurile și au prestat un baschet bun, prin care a rămas în joc o bună bucată de timp în fața unui adversar care a evoluat în grupele Euro Cup.

Chiar dacă au început modest partida, fetele de pe Mureș au avut forța să revină în joc, în special prin realizările extremelor sale Poole sau Akathiotou. Ba chiar au luat conducerea pe tabelă după 18 minute de joc: 33-31, pentru ca – totuși – finalul primei reprize să le prindă pe covăsnence în avanmtaj: 36-35!

Chiar dacă nu au aprins cea mai bună zi a ei, unul dintre motive fiind și absența lui Tobin, Sepsi a pus treptat lucrurile în ordine. Ca și cu Clujul, pivoții arădencelor au rămas datori pe ambele faze, astfel că „verzile” și-au valorificat în cele din urmă plusul de forță și tehnică. După 59-48 la finalul sfertului trei, liderul s-a impus la 17 puncte diferență: 78-61! 

După eșecul, de altfel, previzibil, FCC Baaschet UAV Arad a căzut pe locul 4  în clasament, a treia forță a campionatului devenind, deocamdată, Olimpia Brașov.

Formații și  marcatoare: 

FCC Baschet UAV Arad: Poole 17, Hadzovic 14, Akathiotou 12, Beadle 7, Karakasevic 5, D. Ardelean 3, M. Fodor 3.

Sepsi: Gardner 22, Pasic 17, Godri-Părău 11, Mandache 10, Orban 10, Ghizila 6, Catinean 2.
0
0
loading...

Un comentariu la articolul: “Au ținut în șah liderul…doar o repriză: FCC Baschet UAV Arad – Sepsi SIC Sfântu Gheorghe 61-78

  1. Avem 5 jucatoare straine, nu super ca valoare si 2 aradence slabe. Nu cred ca se merita investitiaMandache…joaca la altii.

    0

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.