Arhivă articole

Andronache îl apără pe Iordănescu: „Și antrenorii sunt oameni, domnul arbitru trebuia să-l înțeleagă, dar a făcut exces de zel”

Chiar dacă a fost echipa mai combinativă, CFR Cluj nu i-a pus foarte mari probleme portarului Dragoș Balauru până în minutul 65. Tocmai de aceea, Edward Iordănescu și-a ieșit din pepeni fiindcă asistentul George Neacșu nu a dictat un corner pentru echipa sa. Antrenorul „feroviarilor” a părăsit spațiul tehnic și s-a apropiat mult de tușier, reproșându-i greșeala. Atenționat de rezerva Andrei Chivulete, „centralul” Viorel Cojocaru l-a trimis în tribună pe Iordănescu jr., care a fost cu greu potolit de team-managerul arădean al clujenilor, Cristi Panin.

La 3 minute de la eliminarea antrenorului lor, ceferiștii aveau să deblocheze partida prin „rețeta casei”: centrare Deac, cap Vinicius. Până la urmă, la ce ocazii clare și-au mai creat până la final și la cât de subțire a fost jocul UTA-ei pe faza de atac în ultimele 20 de minute, oaspeții au meritat succesul.

La conferința de presă de după meci s-a prezentat Vergil Andronache, care a încercat să-și apere „principalul”. „Edi nu a înjurat, nu a făcut absolut nimic, doar i-a reproșat tușierului că nu a dat cornerul, căci am revăzut faza și se impunea clar corner la acea fază. Într-adevăr, a depășit spațiul tehnic cu un metru, dar toți antrenorii fac asta. În dinamica jocului și la ce presiune suntem supuși oricare dintre noi se mai întâmplă. Cred că a fost exces de zel din partea centralului, care ar trebui să țină cont că și antrenorii sunt oameni, cu atât mai mult cu cât Edi de fiecare dată le-a ținut partea. Nu a avut păreri negative despre ei, i-a înțeles și domnul arbitru trebuia să-l înțeleagă pe Edi. Așa este în fotbal, meseria de antrenor nu este una ușoară”, a spus „secundul” CFR-ului la final.

Andronache se bucură de trecerea CFR-ului pe primul loc mai ales după o deplasare atât de dificilă precum cea de la Arad. „Toate meciurile sunt extraordinar de grele, echipele care joacă cu campioana sunt motivate la maximum, este și logic să se întâmple așa. Pentru noi este bine că am adăugat 3 puncte la zestrea noastră, vor conta mult la final de campionat. Suntem în frunte, dar este important ce se întâmplă în ultima etapă de play-off, cel mai bun să iasă campion. Eu sper, însă, să nu mai cedăm prima poziție în acest sezon”, a adăugat ajutorul lui Edi Iordănescu.

Înainte de meciurile de foc cu FCSB, Dinamo și CS U Craiova, CFR-ul are meci facil acasă, cu „lanterna” Poli Iași.

1
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.