Arhivă articole

Viitorul Arad a surclasat-o pe Juventus Timișoara în faza a doua a Cupei României și atacă Liga 3-a cu obiectivul promovării!

După  prim divizionara AC Piroș Security care după stagiunea de toamnă și-a câștigat dreptul de a evolua în play-off,  Viitorul Arad e cealaltă formație de fete care revine în arenă după izbucnirea pandemiei de coronavirus. S-a întâmplat în această după amiază, pe terenul din Sânleani, contra fetelor de la Juventus Timișoara, în cadrul fazei a doua a Cupei României.

A fost un meci fără istoric pentru arădence, care pur și simplu și-au demonstrat adversarele. Tabela s-a oprit la 26-0, după ce scorul pauzei a fost 12-0. Au marcat: G. Covaci 4, Vanu 6, Mihuțiu 3, Guțu 2, Mihăieș 5, Chiș 4, Wuchinger (autogol), A. Covaciu, iar Viitorul așteaptă să-și cunoască partenerul de întrecere din faza următoare.

Calalb: „Scorul mare, efectul transferurilor. Obiectivul este promovarea în Liga 2-a”

„Sunt foarte mulțumită de rezultat, nu mă așteptam la așa un scor, dar este efectul transferurilor: Mădălina Chiș și Andrada Vanu, de la Piroș Securiy și Mariana Mihuțiu, care a jucat cu mine la UTA, Estera Prunar, de la CS Inoan. Au lipsit două jucătoare experimentate, Ileana Preală și Alexandra Vamanu.  Am reușit doar un antrenament anul acesta, urmează să ne mai pregătim odată, de două ori înainte de a începe campionatul Ligii a 3-a, chiar săptămâna viitoare, cu o deplasare la Baia Mare. Facem parte din seria 2-a, alături de alte cinci echipe: Juventus Timișoara, Atletic Olimpia Gherla, Sporting Craiova, ACS Fotbal Feminin Baia Mare și ACS Acaemia de Fotbal și Tenis Măgura Cisnădie. Obiectivul este promovarea”, ne-a mărturisit antrenoarea Viitorului, Valentina Calalb, fostă jucătoare la UTA și CS Ineu.

Formații:

Viitorul Arad: Iolanda Meszaros – Ioana Cristea, Marina Dreucean, Gabriela Covaci, Andrada Vanu, Alexanra Guțu, Mariana Mihuțiu, Mădălina Chiș, Ana Covaciu, Estera Prunar, Laura Mihăieș. Antrenor: Valentina  Calalb (Haida)

Juventus Timișoara: Alina Demian – Silvana Wuchinger, Georgiana Costinea, Madona Ibis, enisa Brădean, Andreea Dubăț, Andreea Costeanț, Ioana Iancovici, Adriana Pociovălișteanu, Denisa Bordiciuc. Antrenor: Lidia Suveț.

Arbitri: Roxana Recorean (Mediaș) – Ioana Nistor (Orlat – Sibiu), Alina Mihoc (Arad).

Galerie foto semnată Costel Șerban de la partida Viitorul Arad – Juventus Timișoara

5
1
loading...

Un comentariu la articolul: “Viitorul Arad a surclasat-o pe Juventus Timișoara în faza a doua a Cupei României și atacă Liga 3-a cu obiectivul promovării!

  1. Aradul umileste Banatul si la nivelul fetelor! BRAVO sa aveti o PRIMAVARA MINUNATA FETELOR!!! UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

    5

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.