Arhivă articole

În așteptarea noului protocol de sănătate pentru amatori, campionatul Ligii a 4-a Arad și-a amânat startul pentru 27 martie! Vom avea meciuri și mai jos?După un an de pauză  forțată cauzată pandemia de coronavirus, fotbalul județean este decis să se „dezghețe” cu un mini-campionat de primăvară. Inițial, întrecerea trebuia să debuteze pe 20 martie, dar conducerea Asociației Județene de Fotbal Arad a decis să amâne startul cu o săptămână.

Explicațiile le dă chiar Răzvan Cadar, președintele AJF: „La începutul săptămânii viitoare este așteptat noul protocol sanitar, care va reglementa și fotbalul amator. Astfel că imediat după ce va ieși acest document vom avea un CEX și apoi o întâlnire cu reprezentanții cluburilor din Liga 4 și vom vedea exact cum ne vom desfășura activitatea. Având în vedere acest calendar, cred că este oportun să amânăm cu o săptămână debutul campionatului, de pe 20 pe 27 martie. Așa, cluburile vor și avea timpul necesar implementării noului protocol. Dar mai multe, vom discuta în CEX-ul de săptămâna viitoare”.

Dacă în primul eșalon județean, lucrurile par fi a fi clare, în sensul că se va merge pe un mini-campionat de 11 etape, rămâne de văzut cum se va juca mai jos, unde – de asemenea – există câteva echipă ce doresc să joace. „Este îmbucurător că pe lângă toate cele 12 echipe de Liga a 4-a avem deja și 5-6 echipe de Liga 5-a și tot atâtea de Liga a 6-a care au venit și s-au înscris și și-au plătit toate taxele către AJF Arad. Am înțeles că se și pregătesc de ceva timp și astfel sunt toate șansele ca să avem campionat de fotbal la toate nivelurile din județ. Ne vom întâlni cu fiecare eșalon și vom stabili exact forma de organizare a competiției”, a adăugat Cadar.

Cel puțin prim divizionarele județene și-au reluat pregătirile și în vara anului trecut, dar campionatul nu a mai început în luna octombrie.

0
0
loading...

2 comentarii la articolul: “În așteptarea noului protocol de sănătate pentru amatori, campionatul Ligii a 4-a Arad și-a amânat startul pentru 27 martie! Vom avea meciuri și mai jos?

  1. Asteptati voi mult si bine noul protocol. Minciuna politica nimic mai mult. Nu va fi nici un protocol semnat. Daca era se semna de mult.

    4

    0
  2. Italia si Franta au inchis partiile de ski pierzand sute de milioane de euro,Timisoara carantinata si voi dati drumul la tzurca pe coclauri? Sa vadem ce zice dl Arafat.

    6

    1

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.