Fotbal feminin

Vot negativ pentru amânarea startului sezonului de primăvară în fotbalul feminin, flori pentru „leoaice” înaintea derby-ului Vestului!





Fiindcă au avut câteva jucătoare cu probleme medicale, iar „stranierele” Prisăcari, Parlak și Shehata încă nu au revenit la echipă, „leoaicele” și-au anulat amicalul de la Apateu, cu formația masculină din Liga 5-a și sperau să mai aibă cel puțin o săptămână în plus de pregătire până la începerea play-offului. Conducerea Federației Române de Fotbal i-a poftit pe reprezentanții cluburilor din primul eșalon să discute despre oportunitatea începerii meciurilor pe puncte în acest weekend. Inclusiv grupările feminine sperau ca protocolul pe sănătate să fie schimbat, în sensul în care să fie acceptate și testele rapide pentru coronavirus, dar autoritățile au tot amânat o decizie finală.

Până la urmă, majoritatea cluburilor de fete s-a exprimat pentru demararea întrecerilor din play-off și play-out la finalul acestei săptămâni. Rezultatul votului a fost de 6-5 pentru revenirea pe teren peste câteva zile, reprezentantul echipei din Alexandria neparticipând la teleconferință. Celor de la AC Piroș Security nu le prea convine situația și asta pentru bugetul clubului e asigurat doar de omul de afaceri, Pavel Piroș, care are cheltuieli importante cu teste PCR, pe când majoritatea echipelor din Liga I feminin sunt finanțate masiv de la bugetele locale.

Așadar, arădencele mai au 6 zile să se pregătească de derby-ul Vestului, cu Fortuna Becicherecu Mic, din prima etapă a play-offului. Meciul va avea loc duminică, de la ora 11, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic.

Până una alta, după antrenamentul de astăzi, „leoaicele” au avut parte de o surpriză din partea președintelui clubului. Cu ocazia zilei de 8 Martie, Pavel Piroș le-a oferit flori elevelor lui Dan Cuedan, dar și un parfum personalizat „Piroș Security”.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button