UTA Arad

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Toni Petrea pentru meciul cu UTA: „Mai mulți jucători merg la FCSB 2 să nu promoveze CSA-ul!”





Pentru al doilea weekend la rând, UTA va arbitra lupta la vârful Ligii 1 dintre FCSB și CFR Cluj. Dacă echipa campioană a României a plecat cu toate cele trei puncte de la Arad, în urma unei faze fixe „marcă înregistrată” (centrare Deac – cap Vinicius), „roș-albii” promit să le facă viața și mai grea bucureștenilor, care, pe undeva, sunt sabotați și de patronul lor. Tot sâmbătă, când trupa lui Toni Petrea are meci pe „Francisc Neuman”, e programat și duelul „Stelelor”.

Chiar astăzi, Gigi Becali a anunțat că va trimite mai mulți jucători de la prima echipă la FCSB 2, pentru derby-ul cu CSA Steaua, care se poate dovedi decisiv în lupta pentru promovare. Unul dintre cei care vor putea fi titulari în primul meci al returului din Liga 3 este Octavian Popescu. Puștiul minune al celor de la FCSB este cel care a obținut lovitura de pedeapsă din meciul tur ce a deschis drumul spre succesul clar al „roș-albaștrilor”. Chiar arădeanul Man (transferat între timp la Parma) a deschis scorul de la punctul cu var în minutul 76, tabela oprindu-se în final la scorul de 3-0.

Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă, Nedelcu vor ieși din programul lui Toni Petrea și vor intra în programul lui Bogdan Vintilă, după cum anunță patronul FCSB. „De ce să câștige CSA? Trebuie să câștige? Merg mai mulți jucători. Eu vreau să promoveze CSA, dar să bată copiii. Dacă nu îi bat pe copii… Îi trimit pe Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă, Nedelcu. Normal că și Tavi Popescu! E copil, are 18 ani. Nu sacrific meciul cu UTA! Tavi Popescu nu va juca în meciul cu UTA pentru că are trei cartonașe galbene. Îl protejez să nu ia galben și să joace cu CFR Cluj! Vreau să jucăm copiii ca să le dăm o șansă. Am zis «Hai să jucăm cu copiii că să promoveze Talpan!». Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea mea, unde e munca mea. Ei au luat-o, au furat sudoarea mea. Tribunele sunt făcute de mine, gazonul, încălzirea, nocturna, parcările sunt făcute de mine. Unde joacă ei? Pe toate făcute de mine. Sunt ale mele, sunt făcute de mine! Au zis «Pe terenul astă, fă casă». Și după m-au dat afară din casă. Era paragină în Ghencea”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.

Popescu, Șut și Oaidă au fost titulari pentru FCSB în disputa de duminică, 1-0 cu Gaz Metan, iar Simion a intrat pe teren după pauză. Prin urmare, „11”-le lui Toni Petrea contra UTA-ei va fi destul de ușor de ghicit: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Radunovici – Vână, Ov. Popescu, Olaru – Moruțan, Fl. Tănase, Fl. Coman. UTA – FCSB, din cadrul etapei cu numărul 27 a Ligii I, se joacă sâmbătă seara, de la ora 20, pe arena „Francisc Neuman”.

9 comentarii

  1. Nu contează ce lot vor deplasa la Arad, fără Man jocul scârțâie iar vedetele rămase au prea multe impresii și gânduri de plecare, cu CFR am pierdut nemeritat după aspectul jocului, sper să luăm 3 puncte cu FCSB.

    0
    0
  2. Hmmm..interesant de urmarit,cum va putea Behhacli sa gestioneze…Stim ca este orgolios,vanitos,dar are si o latura umana,pe undeva,in launtric….
    Ce va sacrifica,vom vedea peste cateva zile…Oare din ce cauza am senzatia ca UTA este considerata,pe undeva pe drept,ca victima acasa…Cred ca ar fi momentul ca UTA sa plateasca niste polite FCSB-ului,nu ca echipa… ci lui ciobanasul,care mereu ne-a pacalit la bani…
    Nici nu stiu ce doresc,personal,de fapt????…Nu ii vreau pe CFR campioni,ca sa nu ne depaseasca la titluri,dar vreau neaparat victoria sambata…
    Ce parere aveti???Ma refer doar la pareri clare,obiective!!
    De multe ori,rezultatele altora ne-au ajutat,dar parca in ultimul timp,cam nu prea,dimpotriva…Chindia bate,Argesul bate,Astra bate…
    Sa nu ne aruncam in declaratii pompoase..fiecare punct castigat este unul bine venit….
    Ma tot intreb,cum,cine si pe ce fel de criterii au hotarat acest tintar,de a proteja echipele posibile de competitii internationale,ca sa nu se intalneasca intre ele in primele etape…Cine D-zeii lor de Federatii mai fac asa ceva???
    Ca la noi…la nimeni…
    PS:avem unul dintre cele mai proaste terenuri de joc,doar ca am ramas „masca” ce fac altii,de rasu’ plansu’….au vopsit,la mod propriu,cheliile sterpe in verde,ca sa dea bine la TV…De rasul curcilor…
    Ufff..grea viata de suporter UTA-ist

    0
    0
  3. Fosta Steaua ,aproape de a deveni și fosta FCSB !! Porumboiu a pus verdictul la ce se petrece pe acolo ,,E jucăria lui” a spus și nu se mira ,el făcea la fel . Să deducem că va dispare ca Vaslui.?? Deocamdată nu are ,,casa” !! Nu mai anticipam un rezultat de meci. Entuziasmul că da la echipa 2 ,câțiva juniori ,poate fi comparat cu cedarea pentru o etapa , virtual desigur, a lui Tescan ,și Miculescu ,la Lipova. ! Vorba lui TANASE ..,,Și cu asta ce-am facut” ??

    0
    0
  4. Un nou meci foarte,foarte greu cu FCSB-istii lui Becali. UTA., baietii ca sa astepte la un meci bun pt. a obtine macar un punct s-au de ce nu victoria , trebuie sa dea gol, goluri in poarta lui Vlad , este singura sansa ca, UTA sa obtina un rezultat favorabil in fata unor jucatori de executie a FCSB-ului in fata portii si nu mai zic ca, baietii sa fie foarte atenti in aparare !!! Este foarte greu in acest meci dar speranta moare ultima !!! FORTA UTA ARAD !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0
  5. Va spun ca putem sa-i batem! Dar trebuie o abordare deosebita și sa punem osul la fiecare faza! Și putem obține un rezultat pozitiv dacă abordam asa cum trebuie acest meci! UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button