UTA Arad

De-a râsu’-plânsu’: Gazonul pe „Francisc Neuman” se udă mai nou cu furtunul în ceasul al 13-lea, probleme sunt și pe „ICRTI”





Episoade de-a dreptul șocante astăzi, înaintea și în pauza meciului dintre naționalele U19 ale României și Serbiei. Unul dintre angajații responsabili cu întreținerea gazonului de pe arena „Francisc Neuman” a desfășurat un furtun galben printre picioarele „tricolorilor” ieșiți la încălzire (foto) și a șprițuit câteva fire de apă pe terenul tare ca piatra. Știiți, vorbim despre acel gazon care a costat Primăria, deci Aradul, 3.145.368 de lei și care ar fi trebuit prevăzut cu instalații de irigare, degivrare, drenaj și tot tacâmul. Și care mai e și în garanție.

Încălzirea a funcționat în valuri în această iarnă și iarba nu a arătat deloc bine în special în lunile decembrie și ianuarie, pentru ca acum să cadă, din câte se pare, și irigarea. Din informațiile noastre, instalația nu a mai fost pornită de mai bine de două săptămâni, motivul oficial fiind defectarea unor senzori. Sunt voci care spun că există teama să nu înghețe aspersoarele la temperaturile scăzute din ultima vreme și atunci sunt ținute la loc „călduț”. Noroc că a plouat cu o zi înainte de meciul cu CFR Cluj, căci gazonul s-ar fi prezentat foarte rău. Și de această dată nu pentru că ar fi fost foarte moale, ci la cealaltă extremă.

Dar, probleme ar fi și pe ICRTI, bază administrată tot de Primăria Arad. Unii jucători se plâng de durări de glezne la cât de tare este terenul, iar antrenorii secunzi sau maseurii au mai udat și ei manual gazonul. Așadar, ar trebui să ne rugăm Divinității să ne dea precipitații până la ora jocului cu FCSB, căci și așa furtunele sunt prea scurte și nu prea fac treabă.

Nu știm ce au în cap cei care întrețin terenurile Aradului, dacă au ceva, însă la un meci internațional, unul dintre ei chiar a pătruns cu furtunul pe teren la pauză. Să ude, așa cum probabil își udă ardeii, castraveții și roșiile în propria-i gospodărie.

6 comentarii

  1. Daca nu ar fi de plans,ar fi de ras…Oricat ar fi intentia de a ascunde,a camufla problemele gazonului,nu trebuie sa fii neaparat specialist ca sa vezi…Nu baga nimeni cutitul direct in pita,pentru ca pisica moarta pute rau…
    Da…trepieduri montate cu furtun galben,inainte de meci cu aspersoare ca si in Baraganul ceausist…Nebunie ilara,comedia trista a lui Dante ar trebui rescrisa…
    In timpul meciului au fost retrase pe margine….Normal ca Bibi s-a facut disparut de pe acolo,rapid…
    E culmea culmilor…Daca ploua,se face mocirla…daca este timp bun,trebuie irigat manual…doar trebuia sa arate bine fata de Burleanu,in orice fel posibil..si inca nu a dat caldura….
    Nu exista solutii,decat schimbarea in totalitate al gazonului….Exista totusi niste ciudatenii…Cum de firma cowboyului Petrache(macar daca ar fi fost de la Maglavit) nu mai are nici o treaba,a suspendat garantia,dar ulterior a insamantat toata zona din Subcetate cu iarba???
    Interesant,la fel ca si Tehnodomus,care a dat dovada de incompetenta crasa,dar totusi mai castiga lucrari,culminand cu instalarea orgii la Palatul Cultural…Sunt priceputi la absolut orice misca in front…Hmmmm…
    PS:nu pot sa ma abtin a comenta despre terenul ICRTI…Mister Sandu Gaica l-a avut in grija multi ani,gazon superb,pentru generatia dansului,din pacate pierduta…Cum de,dintr-o data,nu mai este bun?

    0
    0
  2. Pentru cunoscatori,suporteri vechi..cum Dumnezeu stia si facea domnul,Nea Todor Gherle,sa intretina un gazon perfect,masa de biliard,niciodata nu am vazut mocirla,apa,baltiri…fara tehnologii de degivrare,irigare…Cum a putut dansul si astia nu pot????

    0
    0
    1. ca sa faci un lucru bun e un singur secret trebuie sa te intereseze ce faci…cu dezinteres va fi orice lucru facut prost

      0
      0
  3. Domnul Todor era specialist în domeniul și muncea nu ca acești neisprăviți care așteaptă doar ziua de salar,și care au un sef tot atât de habarnist . Acesta este România lucrului bine făcut .Halal primar ,halal specialiști și cei mai rău în toate este că nici nu recunosc și nu lasă să facă pe ce-i care știu și ar putea să facă un gazon f. bun.Maine poimâine ne trezim cu un gazon că pe motorul la acel meci de tristra amintire ,la care se îndepărta apa cu prosoape,uși de dulap etc.Sau poate vom avea nisip cum a fost pe 23 august cine mai tine minte . RUSINE rușine rușine.Administratie PNL falimentară.Ati distrus tot dar din păcate nu ne putem aștepta la mai bine că nu sunteți în stare și cei mai rău nici nu recunoașteți și nu vreți să faceti nimic.Cu UTA până la moarte. Hai UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button