UTA Arad

Problemele medicale ale utiștilor, în grija Hyperclinica MedLife Genesys!





Clubul UTA a anunțat că a încheiat un nou parteneriat de data aceasta în domeniul medical. De acum înainte jucătorii și membrii staffului vor apela pentru pentru consultații medicale, analize de sânge sau investigații imagistice și radiologice la Hyperclinica MedLife Genesys.

Este vorba despre o colaborare de care clubul fanion al Aradului avea, știindu-se faptul că fotbaliștii sunt expuși la accidentări mai mult sau mai puțin grave și au nevoie de investigații.  „Și pentru noi, cei din echipa MedLife Genesys, cuvântul fotbal înseamnă #DoarUTA. Asocierea Hyperclinicii MedLife Genesys cu fotbalul arădean înseamnă pentru noi o mare responsabilitate față de jucători și arădeni deopotrivă. Suntem mândri de evoluția echipei, suntem alături de ei meci de meci și știm că, pas cu pas, UTA va redeveni una din principalele echipe din Liga 1”, a punctat Daniela Faur, director de marketing al Hyperclinicii MedLife Genesys.

Hyperclinica MedLife Genesys este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale din zona de vest a țării, un centru de excelență al medicinei private arădene. Dispune de tehnologie modernă de diagnostic, iar echipa medicală este formata din medici de renume, care lucrează în condiții ce se ridică la standarde occidentale.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button