Stranieri aradeni

Arădeanul Man – la primul „assist” în Serie A tocmai pentru celălalt român, Valentin Mihăilă! Parma bate unul dintre granzii Italiei





Titularizați pentru prima dată împreună la AC Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost doi dintre cei mai buni jucători de pe teren în disputa cu AC Roma, din cadrul etapei cu numărul 27 din Serie A. În minutul 9, atacantul arădean plecat la FCSB de la UTA a câștigat duelul în viteza cu Kumbulla și a pasat perfect cu dreptul în mijlocul careului, unde a apărut fostul craiovean și l-a bătut pe Pau Lopez cu un șut puternic cu stângul.

Pentru Mihăilă a fost cel de-al doilea gol consecutiv în Serie A, după cel de la Fiorentina, când – însă – echipa sa a terminat doar la egalitate. De această dată, „brânzarii” aveau să se impună cu 2-0, căci Hernani a transformat un penalty obținut de Pelle, în minutul 55. Înainte de asta, Man putea să marcheze la pasa perfectă a lui Pezzela în fața porții, dar reluarea din apropiere a arădeanului a fost exact în portarul romanilor.

Dennis a fost integralist pentru prima dată de la transferul său la Parma, fiind a opta prezență în prima ligă a Italiei de la transferul, pentru 11 milioane de euro, de la FCSB. Mihăilă a fost înlocuit în minutul 80 de Karamoh.

A fost prima victorie a Parmei după aproape patru luni și speranțele salvării de la retrgradare se aprind din nou, cu atât mai mult  cu cât azi parmegiani i-au fost clar superiori unei formații de Top din Peninsulă, ca și calificată în sferturile de finală ale Europa League.  Acum Parma se apropie la doar 3 puncte de Cagliari, prima echipă aflată deasupra liniei, care la această oră este condusă pe teren propriu de Juventus cu 3-0.

FOTO: Parma Calcio 1913 (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button