UTA Arad

Buhăcianu, din nou în bandă la Craiova? „Sperăm să facem surpriza, iar eu să înscriu din nou”





Valentin Buhăcianu a urmărit din tribună înfrângerea colegilor săi contra FCSB-ului, după ce a încasat cel de-al patrulea cartonaș galben al sezonului în eșecul cu CFR Cluj. Acum, fostul golgheter al Ligii a II-a revine în lotul lui Laszlo Balint pentru meciul de la Craiova, contra Universității. „Ne așteaptă un meci greu, un meci la care cu siguranță vom da totul pentru a obține victoria. La ce condiții și ce echipă au, e clar că cei de la Craiova pornesc ca favoriți, dar și noi suntem o echipă bună, cu jucători foarte buni. Sperăm să facem surpriza. Meciul cu FCSB a fost unul nereușit, dar acum nu mai contează, mai avem niște meciuri grele până la sfârșitul sezonului regulat și trebuie să acumulăm puncte. Nu ne gândim la play-off, ne gândim la meciul de mâine Apoi, avem perioada de pauză, care ne va prinde bine, iar apoi vom vedea. Mai urmează alte două etape din care vrem să scoatem șase puncte, pentru că avem mare nevoie”, a spus fotbalistul de 27 de ani originar din Vatra Dornei.

Ultima reușită a lui Buhăcianu în Liga 1 datează din meciul tur cu oltenii, pierdut cu 1-2 la Arad. Reușita a fost doar a doua pentru atacant în acest sezon, după ce marcase aproape 40 de goluri în ultimele două sezoane de ligă secundă. „Sincer mă așteptam să marchez mai mult, dar din păcate nu am reușit. Sper să o fac mâine, dar cel mai important e să câștigăm. Cred că toată lumea din vestiar se aștepta la mai mult de la acest sezon, știm că putem mai mult și sperăm ca pe viitor să arătam asta pe teren. În Liga 1 sunt jucători cu calitate, de asta joacă la acest nivel, ne bucurăm că suntem aici și sperăm să jucăm și noi din ce în ce mai bine” , a adăugat utistul.

Atacant la bază, Buhăcianu a evoluat aproape în permanență în banda stângă după promovare, dar a apărut și în dreapta, unde are șanse mari să joace și la Craiova. „Pot face față ca mijlocaș de bandă, încerc să joc cât de bine oriunde are nevoie echipa de mine. Pe scurt, încerc să dau totul pentru a avea cât mai multe reușite”, a mai transmis „Vali-gol”.

Valentin Buhăcianu a strâns 1056 de minute în actuala ediție a Ligii 1, pe parcursul a 23 de partide. Fotbalistul transferat de la Aerostar Bacău a fost titular de zece ori, fiind integralist în două partide. Pe lângă golurile cu Viitorul (din prima etapă) și Craiova (runda a 13-a), Buhăcianu a mai reușit și două pase decisive, pentru Hora, la Cluj și pentru Rusu, la Clinceni. În plus, a fost autorul șutului ce l-a lovit pe Hora la Mediaș, fostul FCSB-ist înscriind mai apoi din întoarcere pentru succesul cu 2-1 al „roș-albilor”.









4 comentarii

  1. M-aș bucura dacă D. Balint ar distribui jucătorii pe acele posturi unde dau cel mai bun randament și ar arăta tuturor că este un antrenor bun,nu unul mediocru și ne lipsesc cu desăvârșire și punctele .Am avea nevoie de cel puțin 6 -7 puncte din cele 9 puse în joc .Hai UTA baftă băieți acum sau niciodată.UTA UTA …..

    0
    0
  2. După egalul cu Craiova…🙏💪”Mai urmează alte două etape din care vrem să scoatem șase puncte, pentru că avem mare nevoie”, a spus fotbalistul de 27 de ani originar din Vatra Dornei.
    Vali, să ai mai multă încredere, încearcă și șutul pe poartă.
    Fiecare punct contează dpdv financiar, din drepturile de televizare.
    Forza UTA !!!

    0
    0
  3. Experimentele domnului Balint,reprofilari pe posturi,ar trebui sa inceteze…Incerc sa fiu realist,la limita posibilitatii…A primit ceea ce a cerut,mereu,dar nu i-a putut alinia corect…Probabil unicul antrenor de Liga I-i,care a primit absolut ce si-a dorit,cu mari eforturi din partea conducerii…A pocnit din degete si dimineata a primit ce a visat noaptea…Abordari gresite….Pai asa este usor a fi antrenor….
    Regret sa spun si sa scriu asta…Speram ca obiectivul gandit,de a ramane in prima Liga,sa fie indeplinit….Are mereu cuvintele la el….Sper ca exista un plan B….PERICOL….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button