Stranieri aradeni

Ce au decis sorții pentru arădenii care au rămas în luptă pentru Cupa României?





Federația Română de Fotbal a stabilit, astăzi, la Casa Fotbalului, prin tragere la sorți, meciurile din faza semifinalelor Cupei României, ediția 2020/2021. Jocurile din acest tur vor avea loc în perioada 13-15 aprilie, turul, respectiv 11-13 mai, returul.

Actuala ediție a Cupei României a ajuns în faza semifinalelor, iar printre protagoniști se află și trei fotbaliști arădeni. Viitorul Pandurii Târgu Jiu a făcut istorie prin calificarea în semifinale după ce a trecut pe U. Cluj. Portarul Roberto Bodea și fundașul Paul Copaci, infectați cu COVID în acest moment, ar trebui să fie pe teren în dubla manșă contra CS Universității Craiova, a treia forță a Ligii 1.

În cealaltă semifinală, Albert Stahl va juca pentru Astra contra celor de la Dinamo. Mijlocașul de 22 de ani a devenit piesă importantă în angrenajul echipei antrenate de Eugen Neagoe, înscriind unul dintre cele trei goluri stagionale chiar împotriva „câinilor roșii”.

Conform regulamentului, la jocurile disputate în manşă dublă, dacă după disputarea celor două partide egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se vor desfășura reprize de prelungiri și, apoi, lovituri de departajare, dacă va fi cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button