UTA Arad

La nici 72 de ore de la disputa de la Craiova, UTA o va înfrunta pe U. Cluj într-un amical în județul Hunedoara





Odată cu meciul din această seară, de pe „Ion Oblemenco”, UTA încheie socotelile cu luna martie în ceea privește jocurile pe puncte. Pentru prim divizionare urmează o pauză de două săptămâni, perioadă în care reflectoarele se pun pe reprezentativele de seniori și tineret angrenate în partide oficiale. Națioanala lui Mirel Rădoi le înfruntă pe Macedonia de Nord, Germania și Armenia, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale, în timp ce „tricolorii mici” vor fi angrenați în faza grupelor a Campionatului European U21, la Budapesta, contra reprezentativelor Ungariei, Germaniei și Țărilor de Jos.

Laszlo Balint le va câteva zile fotbaliștilor săi începând cu acest weekend, însă nu înainte de a-i mai vedea la lucru într-un meci amical. Acesta a fost programat pentru vineri, 19 martie, pe terenul din Simeria, contra divizionarei secunde, Universitatea Cluj. Trupa lui Costel Enache are parte de etapă liberă înainte de a disputa meciul ce-i poate decide sezonul, de pe „Cluj Arena”, Cu Petrolul Ploiești. La ora actuală ambele formații tremură serios pentru locul de play-off, iar întâlnirea directă poate fi decisivă pentru una dintre ele.

Revenind la testul de peste trei zile (ce începe la ora 13), UTA și U. Cluj au stabilit să se întâlnească undeva pe drum, iar gazonul din Simeria este unul bun pentru această dată a anului. Acolo își dispută meciurile și divizionara terță, CS Deva, care a debutat cu un succes în acest an: 1-0 cu Gilortul Târgu Cărbunești. Dacă „șepcile roșii” s-ar putea să abordeze amicalul cu tot ce au mai bun, arădenii vor apela la jucătorii care nu vor juca deseară la Craiova sau vor intra doar pentru câteva minute.

Cele două echipe s-au înfruntat și în optimile de finală ale Cupei României, ocazie cu care U. a provocat una dintre surprizele fazei, impunându-se cu 2-1. Ogbu (32) și Ribeiro (73) au înscris în contul „alb-negrlior”, în timp ce Adi Petre a redus din avantaj pentru „roș-albi” în cel de-al treilea minut de prelungire.









Un comentariu

  1. Domnule Balint, incearca si alte formule de echipa, poate dau mai mult randament. De exemplu Albu in centrul defensivei alaturi de Benga, la mijloc Isac, Roger, Mode, ina atac Petre, Erico si Voinea.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button