UTA Arad

Albu, la revenirea printre titularii UTA-ei: „Noi, jucătorii, suntem de vină pentru că nu vom evolua în play-off, poate am fost luați de val”





De pe 22 februarie, ziua meciului cu FC Botoșani de la Arad, nu a mai primit Alex Albu un tricou de titular pentru UTA. „Închizătorul” a fost accidentat timp de două săptămâni, după care Laszlo Balint a preferat să-i dea credit lui Damian Isac, care a avut prestații bune. Etapa trecută, însă, juniorul arădenilor a făcut o mare prostie și și-a lăsat echipa în zece încă din finalul primei reprize a meciului cu FCSB și astăzi, la Craiova, și-a ispășit etapa de suspendare.

Astfel, Albu a refăcut cuplul de mijlocași centrali din debutul returului cu Vorobjovas, cei doi fiind deseori prinși în „morișca” de pase ale tehnicilor Nistor sau Cicâldău. „Ne-a lipsit poate un pic mai multă atitudine. În plus, trebuia să fim mai preciși, mai atenți la finalizare. Am avut câteva ocazii, trebuia să fim atenți și în apărare, am făcut câteva greșeli și adversarul ne-a taxat. Am jucat în trei etape cu primele echipe din clasament, echipe foarte bune, cu jucători valoroși. Dar nu ne interesează adversarul, doar echipa noastră și trebuie să punem în aplicare ceea ce facem la antrenamente. Vine o pauză binevenită pentru a mai regla din probleme. Urmează apoi un meci cu Sepsi acasă. Nici nu știu ce să mai zic despre jocurile de acasă, trebuie să ne facem jocul, acasă sau în deplasare”, a spus Albu la finalul disputei din Cetatea Băniei.

Utiștii s-au obișnuit cu  ideea că vor evolua în play-out, luptând pentru menținerea în Liga 1. „Se pare că vom juca în play-out, deși tot vestiarul și-a dorit să evoluăm în play-off. Nu s-a putut, noi suntem de vină, jucătorii, nu antrenorul, poate am fost luați de val. Asta este, mai avem două jocuri și ar trebui să luăm maxim de puncte pentru că va fi mare bătaie în play-out, mai ales că se va juca doar tur. Important este să începem bine, orice echipă are șanse în play-out. Chiar și Iașiul pot să se ridice cu două victorii consecutive”, mai consideră Alex Albu.

Peste trei zile, Mirel Rădoi va anunța lista jucătorilor convocați la națională pentru primele trei partide din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Alex Albu a fost convocat în premieră în toamna anului trecut, fără – însă – să debuteze „sub tricolor”. „Sper la o nouă convocare. Chiar dacă am avut ceva probleme medicale, eu mi-am făcut treaba pe teren, am încercat să îmi ajut colegii. Dar, dacă nu va fi acum, poate va fi data viitoare”, a încheiat fotbalistul arădenilor.

Albu are un singur gol marcat pentru UTA în acest sezon, în remiza (1-1) cu FC Hermannstadt de pe teren propriu, din cadrul etapei a 22-a a Ligii I.

FOTO: Universitatea Craiova (Facebook)









9 comentarii

  1. Tot stau si ma gandesc la anumite aspecte….Exista primele de joc,care se acorda imediat,maxim a 2-a zi,se pare…Stim ca si salariile sunt la zi…Retorica ar fi daca exista si anumite penalitati,pentru contra-performanta???
    Pai eu(conducerea UTA-ei) iti dau si fac niste eforturi..Tu ,jucatorule,ce faci?
    Vreau sa vedem cine plateste anumite cartonase incasate, parca cerute,incompatibile cu experienta unora..Vine vara,bine-mi pare,in gradina nu mai creste nici o floare…mai stau o tura,salariul imi vine oricum,ma doare in basca..Pai nu ar trebui sa fie tocmai asa….

    0
    0
    1. Zici tu???Iti aduc aminte de anumite timpuri,in care si le-ar fi taiat singuri,doar sa joace la UTA…Dar au trecut vremurile acelea…acum doar niste mercenari…VENI,VICI,dar fara VINCI…UTA are jucatori ramasi in istorie,pe veci…Exemplifica-mi,te rog,cel putin unul actual, de pus in rama…Astept cu nerabdare si maxim interes….

      0
      0
  2. Un ceva mai ,,bine” ,totuși un bine care sa fie la dușmani ! O ,,cavalerie usoara” care a trântit la propriu cavaleri in armura grea. a unei imobilități și panici evidente. O diferența de clasament de ,20 de puncte..!!! Se vedea cu ochiul liber. Unul de categorie grea cauta să dea lovitura de gratie unuia de la ,,musca”. !! Echipa. a terminat tot în colțul ringului ,dar în picioare . Motiv de ceva speranțe.. Vedem o echipa UTA ,care trece prin prefaceri dureroase la ceea ce dorim cu toții Pentru asta va trebui ipotetic dar și faptic la sfârșit ridicat o tabela luminoasă cu schimbări de data asta ,definitive pentru unii. Să nu uităm că am plecat de la mijlocul Jorza și Tănase. Cursul echipei este schimbări valorice succesive ,la o valoare așezată ,când liniștiți vom lua loc în tribunele tânărului Neuman .!!

    0
    0
  3. Cu acest joc cu acest staf tehnic nu avem șanse să rămânem în prima ligă și sunt de părere că nici nu merităm,sunt alte echipe din ultimele 10 care au un joc cu mult mai bun decât al nostru , vezi golaverajul.Din păcate eu așa văd treaba.Astept să mă contrazică cei din club jucători staf etc. Hai UTA baftă tuturor.

    0
    0
  4. Eu unul nu am sesizat vreo modificare in jocul echipei, daca a jucat Albu si nu Isac. Dar…faceti comparatie…si intre salariile lor. Cam asta e problema. Ce am constatat la UTA : fundasii centrali ( toti) sint „aerieni”…la jocul pe jos, de aia trebuie ajutati cu doi inchizatori retrasi ( si astia fara tehnicitate), ..si atunci cum sa ataci, cu succes , in 4 oameni, dintre care extremele …nu stiu jocul ?. Nu am dat inca un gol in urma unei centrari date de fundasii laterali. Poate ne explica Dl G Balint cum sta treaba, ca eu vad la UTA , un joc de divizia B, daca luam gol „finitta la comedia”, ne aparam feroce, dar in atac sintem nuli. Noroc cu citeva goluri, „pe rei rup”, la disperare, pe final, care au adus puncte. Nu vad cum Balint poate schimba jocul, acsta se antreneaza in timp, se fac trasee,…la UTA singurul traseu este pasa lunga. de ce sa ne suparam ce centrul atacant, ca singur…el nu poate.

    0
    0
  5. ALBULE !!! Nu te supara pe mine dar nu jucati nimic , daca pana acuma echipa juca cat de cat mai bine dar se vede cu ochiul liber ca, de cateva etape nu se leaga nimic, nimic in jocul vostru in toate compartimentele de joc ,aparare, mijloc si atac, totul este vraiste !!! Nu mai merge ca, noi jucatorii suntem de vina ? Pai oare de ce sunte-ti voi de vina ? Inseamna ca, nu va faceti treaba la antrenamente, antrenorul slab ? Cu aceste scuze la fiecare meci nu mai tine , vine play-aut-ul cu pasi repezi si daca o tineti numai in scuze, UTA. se afunda din ce in ce mai rau !!! Tu nu o sa stai o vesnicie la UTA., dar o sa suferim noi suporterii !!!

    0
    0
    1. Cred că locul lui Albu e lângă Benga. Erico greșește des în apărare. E mai ofensiv, ar putea fi încercat lângă Mode! Petre deși nu-și revine, face și faza defensivă ceea ce la ceilalți nu am văzut, excepție Antal cu hențul în careu de care noroc că am scăpat. Încă ne lipsește mintea limpede la mijloc, iar locul lui Miculescu e în spatele vârfului. E doar o părere!

      0
      0
  6. Iata cum un jucator de maxima baza(Erico),important in joc,marcator,face probabil cel mai slab meci al carierei sale…Nu este de acuzat,in ideea ca nu va trece(speram) prin perioada slaba..Doar revin si spun ca stafful in frunte cu Mister Balint,trebuiau sa-l simta…Greseste din primele 5 minute,apoi mereu depasit..Era clar ca trebuie schimbat urgent…Cu toata iertarea,fara scuze…Pai parca vorbeam de o anumita concurenta,ca nimeni nu ar fi de neinlocuit..Nici acum nu dau cu bolovani in el,nu ar avea rost,dar la primul gol,pasa filtranta a trecut pe langa el ca si trenul in gara,ca ulterior totala lipsa de reactie,lectie de juniorat,ca esti cu spatele la faza de joc,si vine Nistor pe langa tine,ca si cum nu existi,fara reactie…Cat despre hent,nu il condamn,se intampla,nu esti tocmai balerin…Dar ai comis-o…Spun asta repetitiv,pentru ca Florin Ilie a avut meciuri bune…Hmmmmm….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button