Stranieri aradeni

Arădeanul Hațegan împarte dreptatea în meciul de titlu, FCSB – CFR!





Rezervă a lui Istvan Kovacs la partida de aseară, din Champions League, Bayern Munchen – Lazio 2-1, Ovidiu Hațegan a aflat că va arbitra „ciocnirea” de titlu în Liga 1, dintre FCSB şi CFR Cluj. Partida va avea loc mâine seară, începând cu ora 20,30, pe „Arena Națională”, cele două echipe fiind la egalitate de puncte în fruntea clasamentului, 60.

În recentele partide conduse de arădeanul de 40 de ani în Liga 1 cu cele două rivale pe teren, FCSB a bătut cu 2-0 la Botoşani, iar CFR cu 1-0 la Sfântu Gheorghe. Totuși, Hațegan nu le-a purtat noroc elevilor lui Toni Petrea în Cupă, aceștia fiind eliminați în faza optimilor de Dinamo.

Ultimul derby CFR – FCSB arbitrat de cel mai bine cotat arbitru român a fost cel din 14 iunie 2020, când clujenii se impuneau cu 1-0, în Dealul Gruia. Mâine, Ovidiu Haţegan va fi ajutat la cele două margini de Octavian Şovre (Satu Mare) şi Sebastian Gheorghe (Suceava), adică colegii săi de la meciurile din cupele europene până ce Șovre a primit o mustrare din partea UEFA în urma așa-zisului scandal de rasism de la Paris și a fost înlocuit cu Vasile Marinescu. La deby-ul de mâine, rezerva va fi Iulian Dima, din Bucureşti, iar observator, Alexandru Deaconu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button