Arhivă articole

Cu salariile deblocate, fetele de la FCC Baschet UAV Arad promit spectacol în sala Agronomia pentru „betonarea” locului pe podium!Fetele de la FCC Baschet UAV Arad s-au trezit din pumnii încasați chiar la Polivalenta din orașul în compania echipelor din Satu Mare și mai ales Cluj. În turneele ce au urmat la Sfântu Gheorghe și Cluj, „galben-albastrele” nu au mai avut accidente, pierzând, previzibil, doar cu liderul incontestabil, Sepsi Sfântu Gheorghe. În schimb, meciurile decisive pentru locul 3, în compania Brașovului și CSM-ului din Târgoviște au fost adjudecate la diferențe de scor clare, așa că șefii clubului au fost nevoiți să-și respecte promisiunile.

Prin urmare, salariile jucătoarelor și staffului tehnic au fost deblocate chiar înaintea penultimului turneu din sezonul regulat. Totuşi, avem încă egalitate de puncte între arădence şi braşovence, 31, cu avantaj de partea elevelor lui Bulj, care au câştigat ambele meciuri directe din Liga Naţională. Iar în acest weekend, lucrurile s-ar putea clarifica defintiv. Braşovul are meci, sâmbătă, cu CSM Satu Mare, iar o victorie scontată a viceliderului anulează – practic – orice speranţă a formaţiei de sub Tâmpa în tentativa de a urca pe podium. Chiar şi în cazul unei surprize, FCC-ul nu ar trebui să aibă probleme în ultimele patru meciuri rămase din sezonul regulat, victoriile pe linie asigurându-le – practic – poziţia a treia.

Următoarele partide ale formaţiei de pe Mureș sunt programate în acest weekend, în sala Agronomia din Bucureşti. Arădencele vor juca sâmbătă, de la ora 16, cu Rapidul, locul 10 în LBNF, cu 23 de puncte şi duminică, de la ora 12, cu gazdele din Capitală, locul 9, cu 24 de puncte. Iar confruntările vor fi abordate în formulă completă, căci toate componentele lotului arădean sunt în continuare negative la COVID-19. Singurul care încă nu a revenit la echipă este directorul tehnic, Dan Moraru, care deşi a depăşit cele 14 zile de izolare ca urmare a infectării cu virusul de origine asiatică încă așteaptă un test negativ, în cursul zilei de mâine. Important este că profesorul arădean se simte bine, mesajul de încurajare al fetelor: ”Profu vă aşteptăm înapoi lângă noi!” acționând și el ca un pansament în dificilele zile de la începutul săptămânii trecute.

2
1

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.