Stranieri aradeni

Man a ratat două ocazii importante pentru Parma în eșecul cu Genoa: Echipa arădeanului pierde teren important în lupta pentru supraviețuire în Serie A!





După egalul cu Fiorentina și victoria cu AS Roma, Parma părea că intră cu șanse mari de reușită în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Meciul cu Genoa din această seară, de pe teren propriu, era crucial în acest sens, iar elevii lui Roberto D’Aversa au clacat.

Cu arădeanul Dennis Man integralist și Valentin Mihăilă pe teren din minutul 64, emilianii au pierdut cu 2-1. Grazioano Pelle a înscris spectaculos, din foarfecă, în minutul 16, dar „grifonii” au întors meciul prin „dubla” lui Scamacca (50 și 69). Man a avut câte o ocazie importantă pe repriză. Mai întâi a tras telefonat din 15 metri, după ce și-a întors adversarul direct, iar apoi a reluat cu capul, din 9 metri, exact pe direcția lui Perin.

Parma rămâne penultima în clasamentul din Serie A după 28 de meciuri, la patru lungimi de undă de Torino, prima echipă aflată peste linie. Dar, „Taurul” are cu două meciuri mai puțin disputate.

FOTO: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button