UTA Arad

Utistul Adi Petre, chemat de Mutu la naționala de tineret după forfaitul lui Costache





Ca și în cazul lui Florin Iacob la naționala mare, punerea pe lista adițională s-a transformat în convocare și pentru Adrian Petre. Atacantul de 23 de ani se întoarce la naționala de tineret, îndeplinindu-și astfel unul dintre obiectivele impuse la revenirea acasă, la UTA

Având în vedere că situația lui Valentin Costache (CFR Cluj), nu s-a ameliorat, iar „tricolorii” U21 vor pleca în Ungaria,  Adrian Mutu a apelat de urgență la Petre. Arădeanul se va afla, astfel, la a doua prezență la Campionatul European, după ce a fost și în 2019, în Italia și San Marino. El a și marcat un gol, în primul meci, cu Croația, când a închis tabela. Prin urmare, numărul fotbaliștilor care sunt acum în lot și au fost și la ediția precedentă a ajuns la șase: Andrei Vlad, Radu Boboc, Alex Pașcanu, Darius Olaru, Andrei Ciobanu și Adrian Petre.

Din informațiile noastre, vârful „Bătrânei Doamne” s-a îmbarcat spre București imediat după testul echipei sale de club cu U Cluj (scor 1-1), de la Simeria. El a făcut un test rapid anti COVID în această dimineață și a ieșit negativ, însă mâine dimineață va fi testat și PCR în cantonamentul echipei de tineret împreună cu restul colegilor săi.

Reprezentativa Under 21 a României va participa în perioada 24-30 martie la faza grupelor a Campionatului European U21 din Ungaria și Slovenia. Distribuită în grupa A, alături de țara gazdă, Germania și Țările de Jos, selecționata României va disputa toate cele trei partide la Budapesta, pe Stadionul Új Bozsik.

Grupele EURO 2021

  • Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Țările de Jos
  • Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
  • Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
  • Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021 . Iată programul tricolorilor:

  • 24 martie, 22:00: România – Țările de Jos
  • 27 martie, 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, 19:00: Germania – România

Fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021! Partidele vor fi în direct la TVR 1 și Radio România Actualități.

 









4 comentarii

  1. Sa mor daca le-as da drumul pentru selectia nationala,avand in vedere ca sunt considerati a 8-a roata la caruta,de umplutura…cu toate ca ma bucur pentru ei,sincer….Sa le dorim succes si crestere in cota!Bafta baieti!!!!

    0
    0
  2. Pentru el ,pași obligatorii. de revenire în atenție. Fiind tânăr mai da ,,odata” examen. Toți așteptăm golul de la el. Nu a fost întâmplătoare reîntoarcerea la Vatra. Se mizează pe atmosfera de unde a plecat. Caz mai rar sa fie susținut din trei tabere. Una care l-a lansat ,alta care e proprietara ,și o a treia entitatea care mai vrea bani la o eventuala vânzare.O cariera care poate fi relansată ,dar care și-a arătat și fatza nedorita a ratării cu ideea că numai ai altceva de făcut ,decât să primești banii!!

    0
    0
  3. vaisamar o sa vedeti drie Dumnezeu sa ma insel
    Dar nu cred ca va face mare lucru nu stiu ce sa intamplat cu el dar este intr-o cadere totala!!
    cand a venit la Uta inapoi poate eu am fost intre singurii care ii dadea sanse casi revine
    dar am gresit!! Dar sper din toata inima sasi revina

    0
    0
  4. Pai care sa fie problema de nu isi revine ? Are sansa de a reveni cu picioarele pe pamant in aceste meciuri preliminare U 21 !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button