Arhivă articole

Pecica a tăiat…Avântul Periamului! Stupar: „Încântat de jocul băieților, dar nu ar fi trebuit să tremurăm până la ultimul fluier”

Progresul Pecica s-a revanșat rapid după eșecul neașteptat pe teren propriu cu conjudețeana Gloria Lunca Teuz Cermei. „Galben-albaștrii” au câștigat cu 2-1 la Periam și au tăiat…Avântul formației ce au bătut-o pe Lipova, la Sânnicolau Mic, în urmă cu o săptămână. „Dubla” lui Capătă (min. 17 și 30) a anulat reușita din debutul partidei a lui Trandu, care a avut o istorie proprie semnată de asistentul Krisztian Toth, din Petrești (Satu Mare).

S-au crucit la golul de 1-0

Acesta văzuse, se pare – bine, că mingea depășise linia porții după reluarea din apropoere a lui Trandu și a ridicat steagul într-un târziu, dar fără să se îndrepte spre centrul terenului, așa cum spune manualul. Inclusiv „centralul” a crezut că colegul său a văzut un offside al gazdelor, dar după ce a discutat cu Toth a validat golul timișenilor. „Inclusiv portarul nostru, Andrei Dagău, ne-a spus că, într-adevăr, a fost gol, doar că nu așa ar fi trebuit să procedeze arbitrul asistent. Ne-am crucit și noi, dar am mers mai departe și ne-am făcut treaba pentru care am mers la Periam”, a spus Dan Stupar.

loading...

S-au jucat cu ocaziile

Antrenorul Progresului e mulțumit de reacția pe care echipa sa a avut-o după eșecul cu Cermei, dar și la golul de 1-0 al Avântului. „În afara primelor 7-10 minute, am controlat destul de clar meciul. Chiar am fost încântat de ambele faze, adică nu am mai riscat aproape nimic în spate și în față ne-am creat foarte multe ocazii. Am și marcat de două ori, dar dacă am fi condus cu 4,5-1 la pauză nu cred că ar fi fost obiecții din parte cuiva. Și în repriza a doua ne-am mai creat vreo două-trei ocazii imense, ar fi trebuit să încheiem conturile, nu să tremurăm până la ultimul fluier. Cei de la Periam chiar au avut o lovitură liberă periculoasă în minutele de prelungire, ar fi fost păcat să fim egalați”, a adăugat fostul fundaș al UTA-ei.

Revanșa atacanților

După ce a fost schimbat la pauza meciului cu Cermeiul pentru prestația sa ștearsă, Alex Capătă s-a revanșat astăzi cu golurile de trei puncte. „Atât Alex, cât și Petre Șimon au făcut un meci foarte bun, ca și restul colegilor lor de altfel. Ambele tranziții s-au făcut bine, cred că raportul ocaziilor clare de gol a fost undeva la 7-2 în favoarea noastră și nu ar fi trebuit să trăim periculos până în ultima secundă. Una peste alta, e victoria băieților, îi felicit și deja ne gândim la meciul următor”, mai susține Stupar.

Vor să-i facă viața grea Lipovei

După Cermei, stadionul „Pădurice” ajunge o altă formație arădeană, fruntașa Șoimii Lipova. „Avem un meci extraordinar de greu în fața unui adversar care a cam dominat campionatele trecute și a fost și aproape de promovare. Trebuie să abordăm cu maximă seriozitate și concentrare ciclul săptămânal și să ne prezentăm cât mai bine la ora meciului de sâmbăta viitoare. Nu prea ne uităm la clasament, ci ne propunem să scoatem maxim din orice meci”, mai afirmă tehnicianul pecicanilor.

Jucătorii de culoare își așteaptă rândul

Dintre fotbaliștii de culoare, doar Jimmy Mike Smith a intrat pe teren pentru ultimele 5 minute, în timp ce Zakariya Diarrassouba și au rămas pe margine Hasssane Idrisse. „Din păcate, Zakariya  are o problemă la inghinali, în timp ce prezența lui Hasssane pe teren e puțin condiționată de regula juniorilor. Îl avem pe Șimon acolo, în atac, Capătă are realizări și atuncitrebuie să-și aștepte rândul”, a încheiat Dan Stupar.

3
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.