UTA Arad

Unsprezece utiști pot coborî și în Liga 4-a pentru a da o mână de ajutor „satelitului”! Pe listă se află toți juniorii, dar și cinci dintre seniorii lui Balint





La finalul acestei săptămâni, după o pauză de un an și jumătate, se pune în mișcare campionatul Ligii a 4-a Arad. Vorbim despre o competiție în 9 formații, redenumită ”Turneul de desemnare a campioanei județene” la care participă și „satelitul” UTA-ei. Conform regulamentului, 15 dintre jucătorii din lotul pregătit de Laszlo Balint nu pot coborî în județ, iar lista a fost avizată inclusiv de Federația Română de Fotbal înainte de a ajunge pe masa Asociației Județene de Fotbal.

Prin excludere, cei 11 fotbaliști care, teoretic, i-ar putea ajuta pe juniorii de 15-16 ani ai „Bătrânei Doamne” care vor fi angrenați constant în competiția de seniori, alături de Zăbrani, Curtici, Păuliș, Sântana, Ineu, Șimand, Felnac și Socodor sunt: Mociu, Balauru – Peteleu, Ilie, D. Rusu, Isac, Bustea, Tescan, Voinea, Miculescu și Adi Petre. Adică absolut toți fotbaliștii Under, plus câțiva seniori, care – însă – e greu de crezut că vor ajunge să evouleze în Liga 4-a în această primăvară.

Ceva șanse ca să vedem în weekend măcar doi-trei jucători de la prima echipă la „satelit” există, atâta timp cât Liga 1 este oprită și până la această oră nu s-a identificat un partener pentru un amical. Au fost ceva discuții pentru un adversar din Ungaria, dar totul a căzut fiindcă fotbaliștii de peste graniță ar fi trebuit să facă două testări în decurs de numai 24 de ore dacă ar fi acceptat să vină la Arad.

Așadar, rămâne de văzut daca Laszlo Balint va trimite pe cineva sâmbătă, la Șimand, pentru jocul cu „șoimii” din cadrul primei etape a ”Turneului de desemnare a campioanei județene”.

 

7 comentarii

  1. ,,Mâinile de ajutor”. Interesante ideile de intrare în circuit în lipsa de parteneri. Un fotbal tot mai strâmtorat în propriile granite. Și astea cu voie de la ,,stapanire” !Acum și un contact prea strâns cu formula de joc la liga de înscriere libera la fotbal ,risca sa ,,contamineze” jucătorii de A ,cu metehne de fotbal amator. Unde mai pui ,că și UTA ar avea nevoie acum de o mana de ajutor. Speram sa o găsească la o pregătire conștientă de perioada specială ,care se apropie !!

    0
    0
  2. Sa tot mor prost….care este satelitul UTA-ei,considerata?Dizolvata U 19,sau care????Pentru ca nu pricep….?????

    0
    0
      1. Multumesc @Zamfir Alin,m-am documentat intre timp…Ce sa spun??Succes sa aiba….Sunt niste copii,la o adica,dar Feri Bacsi este un mentor,garantia calitatii…Sunt acolo niste copii,despre care vom mai auzi…doar sa nu fie din nou dizolvati….Cineva,pe acolo,prin club,responsabili cu sectorul juvenil,cam gafeaza,dar nu este treaba noastra…Sau ar fi???
        Bravo….!!!!

        0
        0
  3. Ce ziceti de urmatoare formula care sa intre pe teren :Moiciu -portar
    fundasi Bustea Balauru,Ilie Peteleu
    mijlocasi Isac,D.Rusu ,Miculescu Tescan
    varf inpins Voinea iar cu nr.10 Gyusy Balint!

    0
    0
    1. Nu e nevoie…Lotul 2005,copiii, au muncit la greu…Lasa-i sa joace si sa se bucure de fotbal,pe puterile lor….
      As pune o singura conditie,daca din lotul mare,cei trimisi,accepta antrenamentele lui Feri Tisza Bacsi….Habar nu ar avea ce i-ar astepta,cred ca nu au habar ce inseamna antrenamente,fotbal,pregatire,de cand rasare soarele si pana cand apune..Feri Bacsi nu are nevoie de preparator fizic,langa dansul…
      Asa spusii detasati,se vor ruga la Beserica,ca sa revina la Mister Balint si Alexandru Radu,cat mai urgent…Habar nu au ce ii asteapta.Abia astept….Deja zambesc….:-))))

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button