UTA Arad

Hrezdac s-a operat din nou și e așteptat pe gazon în 2022





Ghinion teribil pentru Denis Hrezdac. Operat pentru prima oară exact în urmă cu un an de zile de ligamente încrucișate, mijlocașul de 19 ani al UTA-ei a recidivat și a ajuns din nou la „cuțit”. Tânărul „închizător” intrase câteva minute în singurul amical al iernii disputat de „roș-albi” înainte de debutul returului în Liga 1, cel din Ungaria, cu Szeged, după care a fost cedat împrumut la CS Hunedoara, în Liga 3-a.

Aici, la unul dintre primele antrenamente, Hrezdac s-a accidentat din nou la genunchiul drept și a ajuns pe mâna ortopedului bucureștean, Bogdan Codorean. Acesta l-a operat aseară pe fotbalistul „Bătrânei Doamne” la ligamentul încrucișat anterior și de menisc, iar astăzi îl va și lăsa acasă. Mijlocașul se va reface post-operatoriu la București, iar dacă clubul UTA va fi de acord va începe procesul de recuperare cu Ovidiu Kurti (FCSB), unul dintre cei mai apreciați kinetoterapeuți din România, sau va apela la timișoreanul Adrian Gherovăț.

Cert este că Hrezdac va încerca să parcurgă altfel pașii înainte de a reveni pe gazon, tocmai pentru a mai evita o recidivă. „Vreau să o iau pas cu pas, ușor și doar când mă voi simți foarte bine o reintru. Din păcate, cred că acest lucru nu se va întâmpla în acest an, probabil doar în 2022 voi fi la dispoziția echipei. Îi mulțumesc clubului UTA pentru susținere, voi reveni pe teren și mai puternic decât înainte. Regretul că nu am apucat să debutez și să-mi ajut echipa în Liga 1 e foarte mare, dar o să mă revanșez la anul. Le doresc multă baftă colegilor și domnilor antrenori, sunt sigur că-și vor îndeplini obiectivul”, ne-a transmis Hrezdac de pe patul Clinicii la care s-a operat.

Denis Hrezdac s-a impus la un moment dat titular la UTA în Liga a 2-a, fiind una dintre  variantele de juniori la care Laszlo Balint a apelat în prima parte a sezonului 2019-2020. S-a accidentat la unul dintre antrenamentele de pe  „Motorul” la începutul anului trecut și de atunci nu a mai apărut pe teren în meciuri oficiale pentru arădeni.









5 comentarii

  1. Din pacate, cariera acestuia este cam gata… pacat de el ca era un tanar promitator dar din pacate se vad lacunele sistemului de copii & juniori 🙁

    0
    0
  2. Sunt convins că va reveni, este un tip foarte ambițios. Sper ca clubul să-l sprijine și nu va regreta. Multă sănătate și capul sus !

    0
    0
  3. Curaj Denis, suntem alături de tine, multă sănătate și ar trebui văzut unde s-a greșit,de ce accidentarea a recidivat

    0
    0
  4. Curaj Denis,suntem alaturi de tine….Au stat drogati in afara terenului,la nivel mult mai mare si acum sunt in structurile FRF,ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic….Sanatate maxima sa ai,Hrezdac!!!Depinde de tine…!!!!Nu te lasa!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button